Автогаз сервиз в Княжево - МНЕНИЕ +
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- zgeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Още един глас за тея момчета!!! Предварително бях чел във форума, че знаят какво правят, но днес видях с очите си. Като вдигне капака човек не може да каже, че нещо е монтирано допълнително!
За вървежа мога да кажа, че почти не се промени, за да не кажа, че въобще, щото някой може да ме oсвирка и да развие някакви теории за октанови числа и т.н. Най-странното за мен е, че няма никакви емулатори, а оборотите са железни и не помръдват и на газ и на бензин.
За разход още не мога да говоря, но днес заредих 24 литра, а до момента съм минал 180 км (с климатик почти цял ден). При положение, че на бензин колата харчеше 11-12/100, всеки изминат километър, оттук нататък е си е личен рекорд!
За вървежа мога да кажа, че почти не се промени, за да не кажа, че въобще, щото някой може да ме oсвирка и да развие някакви теории за октанови числа и т.н. Най-странното за мен е, че няма никакви емулатори, а оборотите са железни и не помръдват и на газ и на бензин.
За разход още не мога да говоря, но днес заредих 24 литра, а до момента съм минал 180 км (с климатик почти цял ден). При положение, че на бензин колата харчеше 11-12/100, всеки изминат километър, оттук нататък е си е личен рекорд!
Последна промяна от zgeorgiev на Сря 03 авг 2005 10:26, променено общо 1 път.
- yuliy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте,
Имали някой с пълна инжекция който е монтирал гас при тези момчета? Че при тоз бензин вече не се живее, а нещо чувам, че за пълните инжекции е доста рисково с тези детонации.
Мойта Голф 2 GTI с РВ двигател и с горивна система - Digifant, по спецификация този двигател няма катализатор и ламбда-сонда
Ще се радвам ако се намери някой с такава колица дето е монтирал там и е доволен!
Благодаря ви предварително!
Имали някой с пълна инжекция който е монтирал гас при тези момчета? Че при тоз бензин вече не се живее, а нещо чувам, че за пълните инжекции е доста рисково с тези детонации.
Мойта Голф 2 GTI с РВ двигател и с горивна система - Digifant, по спецификация този двигател няма катализатор и ламбда-сонда
Ще се радвам ако се намери някой с такава колица дето е монтирал там и е доволен!
Благодаря ви предварително!
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Miki написа:Да беше споделил, а?![]()
Колега споделил е ама като нема кой да чете

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=8263&start=0

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз от днес съм с газова и доста сериозно мога да ви препоръчам момчетата от Княжево, точно каквото се пише във форума е :
Просто нямам думи

Е просто нямам думи - момчетата бачкат толкова прецизно, че имах чувство, че ще монтират газова на собствената си кола, а не на моята. Всичко се прави бавно и с мерак, просто трябва да се види, за да се разбере точно. Там където се режат кабели после се минава с поялник, а не набързо увиване и прас тиксото отгоре да се замаже работата. Изпарителя го монтираха точно на мястото, където е по препоръката на производителя. Плочката за моноинжекцията е тънка и добре изработена. Релетата са качествени. Ключа - също, освен това те питат къде искаш да бъде монтиран. Изобщо през цялото време може да се навърташ покрай тях и да питаш това-онова и не те гледат накриво, като че ли си им изял десерта, ами напротив - държат се много културно. На мен даже специално си прекъсваха работата за да ми обяснят и покажат нагледно, ако се налагаше кое как и защо се прави.
А как само ми монтираха бутилката - направо ми паднаха очите. Освен че си изпипаха работата и стана направо като фабрично, за захващането на шините към купето ползваха нещо като поп-нитове с вътрешна резба и болтове, а не както на другите места дупка с дрелката и самонарязваща рапидка.
Просто нямам думи

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”