Здравейте клуб,
скоро си купих Поло 2 от 1992, бензин 1000куб., доста я постегнах и всичко изглеждаше наред....докато в един момент започна да гасне в началото само когато я подкарам и докато влезе в обороти и след това всчико става ок...но...
преди седмица ми изгасна тотално на пътя(бензин си имаше) и не можа да запали повече...с триста зора я запалих и закарах(с много гаснене и давене) при монтьора... другото е че и фаровете ми изгасват по време на движение и сами се включват. Закарах я в сервиза, където обикновено ходя(все още е там). Токовете уж са проверени и всичките там джаджи от които може да има подобни проблеми, но колата продължава да гасне, време след като поработи. Моля ако някой има представа какво може да бъде, за мнение или съвет.
Благодаря

Гасне в движение, гаснат и светлините и пак се пускат!!!
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
проблема с фаровете го има и при мен!!
той идва от копчето за пускането на фаровете, това е един голям проблем на тия полота - въпросното копче за фаровете, аз мисля да го сменя с такова от пасат!!!
А що се отнася до гасненето проблема незнам от къде идва, но за колегата тинко да кажа, че тази кола няма никъв комп за да го рестартира!!!
той идва от копчето за пускането на фаровете, това е един голям проблем на тия полота - въпросното копче за фаровете, аз мисля да го сменя с такова от пасат!!!
А що се отнася до гасненето проблема незнам от къде идва, но за колегата тинко да кажа, че тази кола няма никъв комп за да го рестартира!!!

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.::Volkov::. написа:проблема с фаровете го има и при мен!!
А аз си мислех че е 96 нещо съм се объркал....

То това карбуратор ли е?
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
не съм 100 процента сигурен дали от това е проблема, но си погледни масата към мотора и купетоIVOP написа:моно-инжекция е колата...да това с копчето ги има и при мен, но възможно ли е то да бърка токовете като цяло не знам? а относно моно-инжекцията, преди карах едно пежо с моно, което правеше същите бели...така и не се оправи:(

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”