Евала колега и аз съм си рок фен и си прав за билетите значи обявята беше до края на семптември 30лв след това 40 лева пратих хора да ми вземат билети около 10 броя и беше края на септември оказа се че билетите вече били по 40 лева.Няма лошо но днес случаино разбрах за черната търговия със билетите дават ги по 120 лева затова приятелю нямааа .Ако си гледал мача на Румънците със Холандия видя ли че стадиона беше празен по същата работа билети нямя изкупени от разни отрепки със цел бърза печалба но нещо в Румания по точно в Констонца работата нее станала .Пажелавам на всички черноборсоджии яко да си бършат задниците със билетите и тогава могат да се похвалят че са си бършили задника със наи скъпата хартия.Аз СЪМ НА КОНЦЕРТАevgenyh написа:няма такива пУмиари като Z-rock![]()
първо казват, че билетите са по 30лв. до примерно 20 септември ли беше не помня вече, после изведнъж "Липсващото звено(м/у човека и маймуната)" сутринта съобщава, че видиш ли, билетите по 30лв. били свършилии после след 3 заключени теми в форума на Z-rock некъв калъф наричащ себе си "мистър Z" обяснява, че разбираш ли, те(организаторите) не предполагали, че билетите щели да се изчерпат толкова бързо, и всъщност "промоционалните" билети по 30лв. били само 3000... все едно за първи път т.нар. "видни рокери" разбират, че най-посетения концерт в Каварна е бил на Пърпъл или все едно никога не са чули, че на Мейдън и Депеш също имаше официално обявени по 3000 промоционални билета на по ниски цени, които свършиха за броени часове след пускането им...
Ако бяха коректни щяха да пуснат билетите както трябва - до еди коя си дата(примерно 1 седмица) по 30лв, после до еди коя си по 40лв. и в деня на концерта по 50лв. както примерно беше за Manowar.... да, ама не...решиха да си понапълнят гушите и се насраха.
По тази причина аз и още 10-тина приятели се отказахме да ходим на концерта(въпреки, че в последната една година ходихме 2 пъти до Каварана заради Twisted Sister, Helloween, Testament, Motor Head, Manowar, ходихме до Ловеч за да видим Europe, бяхме на Iron Maiden, но за съжаление никога няма да видим Deep Purple, и не защото билетите са скъпи, а защото организаторите са ПуМИАРИ![]()
![]()
Трябват ми 4 билета за концерт
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Местят Deep Purple на Академик?
Съществува голяма вероятност концертът на [Дийп Пърпъл] да бъде преместен от столичната зала "Фестивална" на стадион "Академик".
С този ход организаторите са решили да тушират набиращата все по-голяма сила истерия около шоуто на легендарната банда, което е на 1 ноември.
"Интересът към събитието е огромен, а вероятността да определим втора дата - на следващия или по-следващия ден, е минимална. От мениджмънта на Пърпъл дойде предложение за 8-и ноември, но пък тогава няма свободна зала в София, където групата да свири", съобщиха за "Май Саунд" от "Болкан Ентъртеймънт Къмпъни".
Билетите за шоуто отдавна са изчерпани до кочан.
Капацитетът на "Фестивална" е 7 500 души. Поради съображения за безопасност повече билети няма как да бъдат продавани. Напливът от желаещи да присъстват на концерта обаче не спира.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не вярвам колега да го преместят на стадиона наи вече заради времето не се знае какво щее при всики положениу смятам че щее на закрито .Колега знаеш ли кой ще са подгряващите групи или група на билета пише че концерта щее от 20.00 но така и не разбрах за подгряваща група ще има ли.Mar написа:Местят Deep Purple на Академик?
Съществува голяма вероятност концертът на [Дийп Пърпъл] да бъде преместен от столичната зала "Фестивална" на стадион "Академик".
С този ход организаторите са решили да тушират набиращата все по-голяма сила истерия около шоуто на легендарната банда, което е на 1 ноември.
"Интересът към събитието е огромен, а вероятността да определим втора дата - на следващия или по-следващия ден, е минимална. От мениджмънта на Пърпъл дойде предложение за 8-и ноември, но пък тогава няма свободна зала в София, където групата да свири", съобщиха за "Май Саунд" от "Болкан Ентъртеймънт Къмпъни".
Билетите за шоуто отдавна са изчерпани до кочан.
Капацитетът на "Фестивална" е 7 500 души. Поради съображения за безопасност повече билети няма как да бъдат продавани. Напливът от желаещи да присъстват на концерта обаче не спира.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”