Колеги, след няколко дни ще карам Пасат 2005 Б5 18Т и ме интересува вашето мнение за този автомобил. До сега не съм карал VW! Блгодаря Ви!
mod edit: dobrinb

Мнението Ви за Пасат 2005 Б5 18Т?
- bimbolet
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...благодаря ти, ама май не рзбра какво питам! Не ме интересува колко струва смяната на ремък и ролки (от което се състои цялата тема в този линк), а искам да разбера нещо повече за този автомобил като качества - плюсове и минуси, тех. характеристика, поведение на пътя и такива работи. Пак казвам - не съм карал VW досега!!!!!!!Надявам се все някой да е карал такава кола и да сподели, а за цени на някой неща ще си споделяме по-нататък!
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
bimbolet написа:...благодаря ти, ама май не рзбра какво питам! Не ме интересува колко струва смяната на ремък и ролки (от което се състои цялата тема в този линк), а искам да разбера нещо повече за този автомобил като качества - плюсове и минуси, тех. характеристика, поведение на пътя и такива работи. Пак казвам - не съм карал VW досега!!!!!!!Надявам се все някой да е карал такава кола и да сподели, а за цени на някой неща ще си споделяме по-нататък!
- Разбрах те колега но с линка те насочих към обслужването на двг.1.8Т

П.С. Пасата за който питаш е В5.5

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател: