1 см= 1 литър!!!!1 литър бензин в маслото....сигурнсо и мирише на бензин...
Много!!!Спешно се търси причината и се спира то движение....или се продава тихомълком!
Проблем с нивото на маслото
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз мах същия проблем миналата зима ,само, че колата ми е пълна инжекция .след едноседмично ходене по мъките се оказа ,че е от термостата .колата не можела да вдигне необходимата темп. и от там компа се шашка и подава повече гориво, което не може да изгори и се стича покраи буталата в картера.оригинален термостат за 72лв и колата заспа .стрелката не мърда от 90 градуса -зиме и лете.
-
- Автомобил:
- Двигател:
kamus11 написа:и аз мах същия проблем миналата зима ,само, че колата ми е пълна инжекция .след едноседмично ходене по мъките се оказа ,че е от термостата .колата не можела да вдигне необходимата темп. и от там компа се шашка и подава повече гориво, което не може да изгори и се стича покраи буталата в картера.оригинален термостат за 72лв и колата заспа .стрелката не мърда от 90 градуса -зиме и лете.
Безкраини благодарности дано да е от това ощте утре ще изти4кам да си купя един.Ама за термостата могат ли да ме метнат с някой ментарляк
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Ако картерът се пълни с гориво следва:
1.Повишен разход на бензин.
2.Силна миризма на бензин от маслото.
3.Поради рязко спадане на вискозитета от разреждането,налягането на маслото силно спада и ситемата за ранно предупреждение скработва...светва лампичката за маслото!
Все пак говорим за 1 литър повече!
Ако тези неща ги няма не бързай с термостата....и въобще преди да го пипаш пипни гумените приводи на радиатора..те са най-меродавния белег кога ти отваря термостта...просто и лесно ...и най -вече евтино!
P.S. Поздрави на Търговище......преди много,много години съм се родил там...ама почти не съм живял,въпреки,че имам много роднини в този град и познавам града добре.
3.Поради рязко спадане на вискозитета от разреждането,налягането на маслото силно спада и ситемата за ранно предупреждение скработва...светва лампичката за маслото!
Ако тези неща ги няма не бързай с термостата....и въобще преди да го пипаш пипни гумените приводи на радиатора..те са най-меродавния белег кога ти отваря термостта...просто и лесно ...и най -вече евтино!
P.S. Поздрави на Търговище......преди много,много години съм се родил там...ама почти не съм живял,въпреки,че имам много роднини в този град и познавам града добре.

-
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:Ако картерът се пълни с гориво следва:
Mерси за поздравите за Търговище ли4и си 4е си раждан тук голям пи4 си.Та сега да ти отговоря на по горните то4ки
1Разхода се увели4и и то доста
2Мирише и то яко на бенз
3А това за ранното предупреждение ми се вклю4е миналата година пак при същия проблем с нивото на маслото когато пак ти доста ми помогна за което благодаря
Ето сега званях в един магазин за 4асти и ми казва 13лв за термостат
- Shotgun
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:1 см= 1 литър!!!!1 литър бензин в маслото....сигурнсо и мирише на бензин...
Много!!!Спешно се търси причината и се спира то движение....или се продава тихомълком!
xako80 написа:или другия вариант е с табелка ПРОДАВА СЕ!!!
Е точно заради такива хора като вас никога няма да си купя кола карана в България

-
- Автомобил:
- Двигател:
Shotgun написа:joker написа:1 см= 1 литър!!!!1 литър бензин в маслото....сигурнсо и мирише на бензин...
Много!!!Спешно се търси причината и се спира то движение....или се продава тихомълком!xako80 написа:или другия вариант е с табелка ПРОДАВА СЕ!!!
Е точно заради такива хора като вас никога няма да си купя кола карана в България
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Батка и мойта небеше карана в България(уж)4е сега 100 неща излезнаха
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:С ABD не съм много на ти, но там не беше ли с бензинова помпа с платно и задвижвана от разпределителния вал. Ако е така провери платното на помпата. Ако е скъсано не само 1 см ще ти се качва нивото. Такава помпа по спомени беше май към 30~40 лв нова.
Не е Иво помпа с платно няма да качи налягане за инжекция, па била тя и моно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”