ГОЛФ 3 GTI Limited edition Angel Eyes ПРОБЛЕМ ???

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
operativniq
Автомобил:
Двигател:

ГОЛФ 3 GTI Limited edition Angel Eyes ПРОБЛЕМ ???

Мнениеот operativniq » Вто 30 окт 2007 17:47

Здравейте. Имам един въпрос. Може ли някой да ми каже какво да направя за да ми светнат халогените. Значи на врътката за фаровете по принцип има габарит и къси светлини. Аз завъртам 2 пъти - светват ми късите после дърпам към мен врътката и светват само отзад стоповете за мъгла , а отпред НЕ се включват халогените. Искам също да поясня че съм сигурен че са вързани за крушките ,защото мигачите на халогените светят , а халогените НЕ. Ако може да ми препоръчате човек който може да ми помогне. Предварително благодаря !

Потребителски аватар
patzo_sl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот patzo_sl » Вто 30 окт 2007 19:55

надявам се да съм от полза. за да ти светнат халогените трябва да го издърпа6 2 пъти(клю4ето),възможно е клю4ето ти да е за golf без халогени и да се издърпва само веднъж.ако пак не стане провери да ли отива ток до халогените.УСПЕХ

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 30 окт 2007 20:00

Колко степени на издърпване имаш????

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Вто 30 окт 2007 21:32

patzo_sl написа:надявам се да съм от полза. за да ти светнат халогените трябва да го издърпа6 2 пъти(клю4ето),възможно е клю4ето ти да е за golf без халогени и да се издърпва само веднъж.ако пак не стане провери да ли отива ток до халогените.УСПЕХ
наи вероятно е ,както каза колегата

operativniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот operativniq » Вто 30 окт 2007 23:41

една степен на издърпване.но съм сигурен че са вързани защото мигачите на халогените работят като ги пусна.сигурен съм че са вързани ? и пак не бачкат

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 31 окт 2007 0:22

Да, де, ама при първата степен на издърпване по правило трябва да светнат предните ти фарове за мъгла (халогените, както ги наричаш), а при втората- пак те + задната светлина за мъгла
Освен това... ти защо смяташ, че мигачите до фаровете ти за мъгла и самите ти такива фарове имат нещо общо? :dontknow:

Потребителски аватар
GOLF
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF » Сря 31 окт 2007 1:11

И според мен мигачите опред в бронята нямат нищо общо с халогените.Мойте са вързани към мъглата, сиреч с 1 издърпване и ги пускам заедно със светлината за мъгла отзад. Само че аз съм си махнал крушката отзад за да мога да си пускам по всяко време

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Сря 31 окт 2007 8:41

GOLF написа:И според мен мигачите опред в бронята нямат нищо общо с халогените.Мойте са вързани към мъглата, сиреч с 1 издърпване и ги пускам заедно със светлината за мъгла отзад. Само че аз съм си махнал крушката отзад за да мога да си пускам по всяко време
аз мислех че ще махнеш прашката на девоиката :wink: :lol:

operativniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот operativniq » Сря 31 окт 2007 10:44

Бях в сервиза ХЕЕД 91 на Стамболийски и там момчето ми каза че трябва да се слови нещо допълнително като едно малко реленце зад маската на голфа. НЕзнам даже за какво ми говореше ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”