Vhs -> Computer какво е нужно
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Vhs -> Computer какво е нужно
Какво е нужно(кабели,програми и тн) ,за да кача филм сниман на видеото в компютъра.Кабела с какви накрайници трябва да е ?Знам ,че Nero-то има някаква такава функция ,но незнам кабела какъв трябва да е? Дали е възможно въобще

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
трябва ти кабел чинч и видео ин на картата. След това си сваляш една проста капчър програма.. примерно http://www.wordaddin.com/screenvcr/ и си готов. Остава ти проблема със звука нали ... него можеш да го свалиш отделно и после да ги компресираш заедно филм+звук, ама ше се омажеш почти със сигурност...
Друг вариянт който приятелите тук споменаха е Firewire входчето или известно още като 1394.. през него ше можеш директно да сваляш звук + картина... обаче се съмнявам видеото да има USB....
Що не го занесеш това касетче някъде да ти го свалят ми се занимаваш с глупости??
Друг вариянт който приятелите тук споменаха е Firewire входчето или известно още като 1394.. през него ше можеш директно да сваляш звук + картина... обаче се съмнявам видеото да има USB....
Що не го занесеш това касетче някъде да ти го свалят ми се занимаваш с глупости??
Върни се в “ОФФ-Топик - други”