VW vs Fiat
VW vs Fiat
Имам един вапрос! Поневе настапи момента да си купувам кола среден клас и се колебая дали да е VW Golf 1.4 до 1.8 или Браво 1.6 до 1.8 та може ли да ме посаветвате нещо! Имам предвит някви конкретни компетентни мнения а не клишета! И някви факти доказани с които едното е по добро от другото! мерси предварително!
Последна промяна от Dx_2000 на Сря 31 окт 2007 21:49, променено общо 2 пъти.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: WV vs Fiat
Dx_2000 написа:Имам един вапрос! Поневе настапи момента да си купувам кола среден клас и се колебая дали да е WV Golf 1.4 до 1.8 или Браво 1.6 до 1.8 та може ли да ме посаветвате нещо! Имам предвит някви конкретни компетентни мнения а не клишета! И някви факти доказани с които едното е по добро от другото! мерси предварително!
На Фичо ше му сменяш носачи ато бесен, демек мноо често

Ако ТЪРСИШ някой да ти каже Не купувай Фиат!!! си попаднал на правилното място

Последна промяна от bubsan на Сря 31 окт 2007 21:17, променено общо 1 път.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
За марка WV не съм чувал....
И как може въобще да сравняваш 2те коли
Немска кола с някакъв си фиат айде моля ти се
По-хубаво и здраво от немското няма
Твой си е избора но VW Golf е за предпочитане. Ако пишеш във форума на Фиат много ясно че ще го изкарат невероятна кола а голфа боклук
Но поразгледай на няколко места 2те коли... покарай ги и ти избери коя ще ти легне не сърцето.

И как може въобще да сравняваш 2те коли

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Тъпа и безмислена тема.На "втора злоупотреба" си копуваш кола дето да ти хареса/състояние,екстри...../ за парите който имаш.На Фиата не напразно цените са му ниски
За развалянето мнооо обща работа-сички нови коли се развалят зарди електроника е много екстри/верно че Фиат са царе де
/ ,ама като се сетиш че за година плащаш още 100 неща като винетки гуми масла спирачки и т.н. +- 1-2 допълнителни ремонта разликата не е голяма.Така че зависи според кво и за какво търсиш колата.
P.S.Аз лично обаче никога не бих си купил Фиат - тъп дизайн,тъпи материали,тъпа изработка................абе от масовите коли на италианците само Алфата чине - сичко друго е подобие на кола.

P.S.Аз лично обаче никога не бих си купил Фиат - тъп дизайн,тъпи материали,тъпа изработка................абе от масовите коли на италианците само Алфата чине - сичко друго е подобие на кола.
Последна промяна от Rabbit_TDI на Сря 31 окт 2007 21:46, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”