И то наопаки - хем надолу с главата хем отзад напред. Дали са му бъркали за да свалят някой километър или нещо се е сбъркал самия дисплей. Каква е ваща диагноза - според мен са пипали гадовете
Дисплей на километрите наопаки
Дисплей на километрите наопаки
Един приятел си взе голф 3 и отначало нямаше показания на дисплея на километража. А сега му се появиха отчасти
И то наопаки - хем надолу с главата хем отзад напред. Дали са му бъркали за да свалят някой километър или нещо се е сбъркал самия дисплей. Каква е ваща диагноза - според мен са пипали гадовете
plamen032 написа:надписите не могат да се появят на опаки....да не би да са само отделни чартички на дадено число и да се бъркаш?// най-вероятно гумените пластинки които са между дисплеите и платката не правят хубав контакт
Не не се бъркаме - щото има надпис total и той е обърнат отзад напред и буквите са надолу
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Както каза Пламен, дисплея не може да се обърне, защото контактните площадки са само от едната страна.
Вероятно наистина някой е човъркал и в последствие, по погрешка е поставил дисплея на обратно.
Част от сегментите на дисплея сега са се появили от статичен пробив на напрежение, а вероятно и малко конденз е помогнал
Вероятно наистина някой е човъркал и в последствие, по погрешка е поставил дисплея на обратно.
Част от сегментите на дисплея сега са се появили от статичен пробив на напрежение, а вероятно и малко конденз е помогнал
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”