проблем със запалването на Г2!
проблем със запалването на Г2!
Имам проблем с запалването на Golf2,той се изразява в това че понякога след като колата е карана известно време и изключа двигателя,след това не мога да запаля,въртя ключа и се чува припукване,многократните опити не помагат.Бих искал да попитам ккава ли е причината?И какво може да с енаправи по въпроса?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте, ще се включа в тази тема, при мен проблема е малко по-друг иначе колата също е Golf 2, 1.6, карбуратор с АГУ. Понякога не иска да пали, въртя си ключа стартера завърта но само толкова, сякаш няма грам гориво и изведнъж след много пробвания запали все едно нищо е нямало. Проблема е при палене на газ и по-странно е че когато я паля сутрин го нямя този проблем, но ако е през деня и я е напекло слънцето почти винаги (не знам дали има нещо общо или само така си мислиа
). Чудя се дали я давя по някакъв начин или пък не качва гориво... Ако някой може да помогне, предварително благодаря 

- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
интересното е, че и аз имам подбен проблем, когато не съм карал колата повече от един ден, като ида и се опитам да запаля на газ стартерът върти, но никакъв опит за припалване. Точно сякаш няма гориво. И почвам леко да вкарвам газ с копчето и чакам около минута поне и така докато запали. но понякога не става и се налага да паля на бензин.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”