аз лично съм по-склонен да се съглася със този сайт. поради следните причини:
1. фаровете по принцип ме заслепяват лошо. не знам дали на очите ми им има нещо, или просто има прекалено много идиоти в БГ, ама всеки 2ри ми вади зъркелите. достатъчно ми е гадно през нощта, сега и през деня ли.....интересното е, че докато карах в Германия, такъв проблем нямах.....
2. това, че не виждаш пешеходци, е вярно.....
3. мразя да ме флашва някакъв идиот зад мен, да му правя път на Цариградско, при положение, че карам със 100 км/ч. като се е забързал, да литне, дебиш....в БГ пуснатите фарове = яката работа. от което => занижено внимание и прекалена самоувереност.
4. проблемът е в задкормилното устройство, не във фаровете. или пуснатите фарове ще спрат онея дето карат с 260 км/ч по публични пътища? или онези, дето пият и карат?
5. статистиката е наука-лъжа. измислена е, за да се манипулират нещата на който както му отърва, както казаха по-нагоре. особено когато с нея се 'оправдават' наредби и закони....
6. не ми пука за крушките, те са консуматив. пука ми обаче за окачването ми, което разбивам постоянно, заради точно тези идиоти, които се опитват да прекарат тази наредба. в Европата го нямат този проблем и затова се чудят за какво да се захванат, ама кажете ми, НАИСТИНА ли мислите, че пуснатите фарове са ЧАК толкова релевантни, на фона на всичко останало?
Just my 2 stotinki