Някой ми отвърта бушона!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Някой ми отвърта бушона!
Преди една седмица вечерта към 12 спря тока
,хубаво реших,че се е претоварило нещо излизам да го оправя и той расхлабен ок реших,че не е бил затегнат.Хубаво ама тая вечер слизам до долния етаж,паля лампата,не светва ок изгоряла е паля втора и тя не ще
Излизам на вън и се оказва,че пак е разхлабен предпазителя
Лелееее ако ми падне това кучееее.Какъв му е случая на тоя нещастник бе да му !@#$%# !$%!#$ кво ми гаси тока да крадне по двора кво може и това е,а не да ми прави мизерий
На куките нема кво да се обаждам те тея дебили не знам за какво изобщо им се плаща.Преди една година когато ми разбиха гаража,дори не дойдоха да огледат какво е станало
Съобщиха ми,че може да е всеки 

- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
... Колега, семеен ли си... ...Просто сетих се за една подобна случка,.... ама е много за обясняване, та ми стана смешно...
А иначе, който и да ти отвива бушона няма да е без причина.
Преди две зими, установих че ми изчезват нощем дървата....
Решението- един датчик за движение... и резултата- съседа награбил дърва, колкото може да носи, та дори и повече....
Нищо не съм му правил, само излезнах и го питах, ей така както си стоеше с мойте дърва, дали има нужда от помощ, да му помогна.... и от тогава не ми говори....
Честно казано, много ме терзае факта с какво съм го засегнал....
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хм... на шефа на училището ми веднъж му изчезнаха така бушоните... в далечната 1987г. Тогава все още имаше някакви изисквания за дисциплина, както и правото на учителя да те върне от училище за да се подстрижеш, а през това време неизвинените си вървяха
И една сутрин шефа стоеше на стълбите на училището с ножица в ръка...
... пък на мен определено не ми хареса как ме подстрига фризьорката, за да изчезне дупката в косата ми....
И си е прекарал ноща на свещи, в интимна обстановка!
Поскорошен случай, преди около 8 години му се случи подобно нещо на един комшия.
Малкият беше на 2 годинки, че и с температура, а комшията, кой знае защо, беше решил точно тая вечер да се насвятка и да набие яко чалга!
Е да, ама аз предпочитам рок'н'рол от '60. Или хеви!
Та виж обмисли и тоя вариант.
И една сутрин шефа стоеше на стълбите на училището с ножица в ръка...
... пък на мен определено не ми хареса как ме подстрига фризьорката, за да изчезне дупката в косата ми....
И си е прекарал ноща на свещи, в интимна обстановка!
Поскорошен случай, преди около 8 години му се случи подобно нещо на един комшия.
Малкият беше на 2 годинки, че и с температура, а комшията, кой знае защо, беше решил точно тая вечер да се насвятка и да набие яко чалга!
Е да, ама аз предпочитам рок'н'рол от '60. Или хеви!
Та виж обмисли и тоя вариант.
- murder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нищо не съм му правил, само излезнах и го питах, ей така както си стоеше с мойте дърва, дали има нужда от помощ, да му помогна.... и от тогава не ми говори....
... ама и дърва не ми изчезват.
[/quote]
Хахаха брат ти ме разби. Много добра постъпка

Хахаха брат ти ме разби. Много добра постъпка
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
VW_forever написа::офф ... Колега, семеен ли си...![]()
![]()
...Просто сетих се за една подобна случка,.... ама е много за обясняване, та ми стана смешно...
А иначе, който и да ти отвива бушона няма да е без причина.
Преди две зими, установих че ми изчезват нощем дървата....
Решението- един датчик за движение... и резултата- съседа награбил дърва, колкото може да носи, та дори и повече....
Нищо не съм му правил, само излезнах и го питах, ей така както си стоеше с мойте дърва, дали има нужда от помощ, да му помогна.... и от тогава не ми говори....... ама и дърва не ми изчезват.
![]()
Е как с какво си го засегнал, той си е работил тихо и кротко без да пречи на никой. Видно е, че и без твоята помощ се е справял
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”