Пътуване до Русе?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Вто 30 окт 2007 9:01

The Red Guy написа:Минаваш през Плевен - другият път не е за предпочитане поради ред прични - по-тесен, по-неподържан, повече завои, повече полицаи. Спазвай ограниченията! Иначе рискуваш да налапаш някой акт, ченгета има навсякъде и дебнат почти постоянно. През Бяла имаш два варианта - единият е да следваш колоната (така няма да се загубиш), а другият е да влезеш в Бяла и да минеш по второстепенният път до Борово и от там да хванеш главния път през Волово за Русе (на картата можеш да го видиш идеално тоя път). Ако има нещо свиркай - 0886579979 ми е телефонът. Ако ти трябва помощ в Русе се обади, ако не съм в Румъния ще помагам с квото мога.

те тва е човека :beer

Потребителски аватар
stenly_r
Автомобил: VW 1300
Двигател: F
Контакти:

Мнениеот stenly_r » Вто 30 окт 2007 20:25

И аз съм за Плевен.
Ако се връщаш по тъмно, внимавай за знаци за ограничение на скоростта, които НЕ са светлоотразителни. Обикновено са в комбинация със "забранено изпреварването" и полицейска кола след 100 метра.

Потребителски аватар
Mephistofel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mephistofel » Вто 30 окт 2007 22:59

Ето това е ФОРУМ,евалата пичове! : vw fen

Благодарско за пореден път!

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 30 окт 2007 23:07

аре бре аз ходих до Русе и се върнах ти още се чудиш...

пътя е през Плевен.
през В.Търново е много по-натоварено.
магистралата 130км/ч
междуселско 90
градско, селско 50...

Потребителски аватар
Mephistofel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mephistofel » Вто 30 окт 2007 23:10

Хич,не се и чудя - бях писал,че става въпрос за сряда. ;)

Утре сутринта в 5:30 се занасям.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 30 окт 2007 23:13

спазвай ограниченията.
маршрута го минавам често.
има много полиция.
дебнат най-вече румънците , но и българите го отнасяме.
на магистрала Хемус съм виждал и патраулка с камера.

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Сря 31 окт 2007 7:53

аха да пусна и аз такава тема,че в Петък пътувам за Русе,даже за Силистра,ама гледам има доста съвети тук.По-принцип съм минавал само с автобус пътя София - Русе,сега ще е с кола и ще карам за първи път на такова разстояние,ако ми дадете някой съвет,ще е добре.Ще карам бавно,да кажа :) А като приготовления какво да си взема за дълъг път? Или нещо,което бих пропуснал,но ще ми е полезно?

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 31 окт 2007 8:34

peshonp написа: А като приготовления какво да си взема за дълъг път? Или нещо,което бих пропуснал,но ще ми е полезно?
Вода, храна, топли дрехи и пълен резервоар с гориво. Хубаво е да имаш и пари в брой, а не в карта. ;)

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Сря 31 окт 2007 11:27

А бе парите са в жената,тя е банкомата :) Без храна ще издаяня, гориво сипвам и останалото късмет :)

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 31 окт 2007 23:21

peshonp написа:А бе парите са в жената,тя е банкомата :) Без храна ще издаяня, гориво сипвам и останалото късмет :)

Спазвай ограниченията! Вчера и днес съм го направил два пъти тва упражнение Русе-София-Русе и всичко е ок! Само спазвай ограниченията, че онези чакат със сурвачката!

Потребителски аватар
Mephistofel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mephistofel » Чет 01 ное 2007 10:20

Снощи се прибрах смачкан,е**ти упражнението е това,може и аз да не съм свикнал на дълго каране - ама за един ден отиване и връщане до Русе по път,който за първи път през живота си виждам,че и няколко часа служебни задачи между пристигането и отпътуването ми обратно за София.

И,за съжаление,не можах да рзгледам Русе. :(

Наистина имаше доста полицаи по възлови места (разбирайте - знаци с ограничения :twisted: ),а пък вече съм в състояние да напиша книга със заглавие "101 кретенски и малоумни начина за изпреварване - в завой (без видимост),на баир (без видимост),на колона от ТИР-ове и т.н." - какви хора има само?! :shock

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Чет 01 ное 2007 15:37

Не е толкова страшно :), аз тръгвам ей сега пак да г о правя това упражнение :).

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 01 ное 2007 16:27

Mephistofel написа:Снощи се прибрах смачкан,е**ти упражнението е това,може и аз да не съм свикнал на дълго каране - ама за един ден отиване и връщане до Русе по път,който за първи път през живота си виждам,че и няколко часа служебни задачи между пристигането и отпътуването ми обратно за София.

И,за съжаление,не можах да рзгледам Русе. :(

Наистина имаше доста полицаи по възлови места (разбирайте - знаци с ограничения :twisted: ),а пък вече съм в състояние да напиша книга със заглавие "101 кретенски и малоумни начина за изпреварване - в завой (без видимост),на баир (без видимост),на колона от ТИР-ове и т.н." - какви хора има само?! :shock

Ох изморително си е!Аз до скоро го правех това упражнение по 1 2 пъти седмично, свиква се, но имаи предвид че това е доста по лек маршрут от софия бургас - по малко натоварен е! По едно време и аз много бях почнал да се отпускам амам един ден щях да се плесна челно в един камион със висока скорост а карах хора и като чух ужасените им възгласи от отзад и от тогава винаги карам внимателно. Призовавам всички да карат внимателно и да спазват правилата за движение по пътищата!

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 01 ное 2007 16:29

що ли ми е така познато...аз със 140 щях да се шибна в един камион преди година! От тогава не блея наляво и дясно!

Върни се в “Пътеводител”