Хилд не е животозастраховащо дружество и поради тази причина не за длъжни да имат такъв капитал, какъвто им искат. Всички договори освен това се подписват пред нотариус и са абсолютно напълно законни. Хората които са сключили договор до един са доволни, защото както можете сами да се сетите всички са ги изоставили (имам предвид роднините). В един конкретен случай възрастен човек беше подписал предварителен договор с Хилд за което явно синовете са разбрали. След това дошли отнякъде (след като ги не им е пукало за човека около 10г.) и почнали да го ухажват. Той си помислил че нещата ще се оправят и отишъл и прекратил договора. След около месец и половина сам отишъл и направил нов (може да се сетите защо). След това беше много доволен.
Далеч съм от мисълта да съм защитник на Хилд, но не обичам като се каже нещо лошо за някой, веднага всички да скочат и да кажат-тоя е измамник. Разбира се е очевАдно че Хилд ще бъде на печалба, но никой ли не се сеща че в случая може би крадеца вика дръжте крадеца???Защото не знам дали знаете Хилд е чуждестранна компания която работи в друга държава, не е фирма която се е пръкнала вчера.
Сори за писането, може би нямаше смисъл, но както и да е