здравей
Соланж, аз карам Бора 1,6-101коня ('99г). Колата я взех с 205/55/16 летни на лети джанти. Джантите ми са 5х100 (болтовте на джантата). Взех си тази събота 4 зимни гуми SavaEskimo(195х65х15) S3 от Примекс. Единият от момччетат в сервиза каза, че 3-та година кара с тях и е доволен. Аз още нищо не мога да кажа за тях и не те агитирам. Мястото където ми ги монтираха се намира от кръговото под Метро като тръгнеш към крайезерния път има една нова сграда Кораба (на първото кръстовище под кръговото)-там се намира и техния сервиз. Неможе да не го видиш. Направиха ми отстъпка и взех гумите по 100 (мисля че цената им беше около 115лв.) с монатаж и баланс. Тук може да видиш какви други гуми предлагат
http://www.primex-bg.com/ и техните телефони. По телефона също ще ти кажат каква отстъпка ще ти направят. Имай в предвид, че в събота чаках 3-4 часа.
Стоманени джанти си купих от Жижо-срещу Метро. Голям късмет, защото бяха 4 джанти+4таса VW+2 гуми Toyo за 150лв. Аз много търсих и мога да ти кажа къде ми споменаха че могат да ми намерят такива джанти-провери там, защото на много места ми казаха, че трудно ще намеря точно такива-15цола 5х100. Точно над газ-станцията в Младост направиха няколко автосервиза. Има и един гумаджия. Питай него дали има. Беше ми казал към 30лв на джанта. Ако мога с още нещо да съм ти полезен само пиши. Успех.