Като загрее не ми пали голфа!!ПОМОГНЕТЕ!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като загрее не ми пали голфа!!ПОМОГНЕТЕ!
става дума за golf4 19TDI-90k Koгато е студена колата пали от раз,а когато загрее върти по 3-4 сек. А другия проблем ми е когато мина 3000 оборота ми отказва турбото.аз съм от враца,при кои ли не съм ходил и никои не може да ми каже какво и е на колата.Разбира се парите ми взимат и ме препращат на друг и така от 4-5 месеца.та ако може някои да ми помогне или да ми каже някои добър маистор на дизели че полудях направо от тая кола.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Баце добре дошел първо. Тва с трудното палене като е топла го има и при мен. Ходих на сервиз, закачиха една машинка, която принудително подава ток и колата наистина пали по бързо. Казаха, че проблема е или стартер или акумулатор. В стартера имало някаква втулка тефлонова, която се износвала. Профилактика на целия стартер + нов аку, но пак ми се струва, че не пали като студена. Върти 1-2 сек но това било нормално.
За турбото трябва да се закачи на тестер и да каже каква грешка записва. При мен беше свръх налягане. Почистване на турбина от сажди и проблема се реши.

За турбото трябва да се закачи на тестер и да каже каква грешка записва. При мен беше свръх налягане. Почистване на турбина от сажди и проблема се реши.
-
- Автомобил:
- Двигател:
от акумулатора нее и на мен така ми казаха за него и аз си купих нов и пак не пали топла,а за стартера никои от маисторите при които сам ходил не ми е споменавал нищо.някои се самняваха да не би и двата проблема да идват от помпата но не били сигурни:) та ако може да ми кажеш за някои сервиз по софия,става дума за хора които нистина разбират за да ми помогнат,аз до сега маи такива не намерих в моя град,само пари давам без да има никаква полза.
va4opi4a - имам същия проблем, същата кола.
Вчера писах ей тук: http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=53505&start=15 темата е същата.
Четох из форума - има акъли - ама като не ми се пипа щото не ги чаткам мноо - разпитвам наляво надясно за някав сервиз където да са спецове палене да кажем - и да отида там. Още нямам инфо за такъв. - Ако ти разбереш нещо пиши - ще идем заедно
Тая седмица ми обещаха да ми кажат някви майстори.
Иначе за турбото незнам - мен лично не ме притеснява много - ама това с паленето е дразнещо - даже ми казаха че ако паднат по 5 градуса температурите няма да иска да ми пали и на студен старт.
Вчера писах ей тук: http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=53505&start=15 темата е същата.
Четох из форума - има акъли - ама като не ми се пипа щото не ги чаткам мноо - разпитвам наляво надясно за някав сервиз където да са спецове палене да кажем - и да отида там. Още нямам инфо за такъв. - Ако ти разбереш нещо пиши - ще идем заедно

Тая седмица ми обещаха да ми кажат някви майстори.
Иначе за турбото незнам - мен лично не ме притеснява много - ама това с паленето е дразнещо - даже ми казаха че ако паднат по 5 градуса температурите няма да иска да ми пали и на студен старт.
Върни се в “Дизелови агрегати”