Здравейте колеги.
Някой има ли някаква представа защо продължава да пада долара и докога??? Питам щото имам тука едни долари и не знам кво да ги правя. Очаква ли се още да пада или ще се качва? Някой ако знае нещо по въпроса да сподели моля
съществува реална опастност от рязък спад ако започне паническо продаване на долари заради спаднало доверие в американските пари ...също и ако Китай реши да се раздели с доларовия си резерв за сметка на друга валута... пак има шанс да падне ..
emohrisstov написа:Значи като цяло моя въпрос е дали да ги обменям сега или да изкачам, но втория вариант е малко рисков щото може да стане още по-зле, за тва питам
не точно по твоя въпрос, но дано да продължава да пада, защото пък петрола както се качва .... а той се търгува в долари както знаете. ако беше кърса на $ над 1.60 сега щяхме вече да сипваме по 2.50 за Н95
buFka написа:вкарай ги в злато, доколкото знам златото само се качва макар и адски бавно....
CHF е почти аналог на злато. При малки суми няма как да си купиш злато на кюлчета, а при бижутата голяма част от цената е в изработката т.е. метала ти излиза скъп.