запис на DVD филм за ДВД плеър
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
запис на DVD филм за ДВД плеър
здравейте, сега съм обещал да запиша 20-тина двд диска , обаче плеъра не чете дивХ и трябва да ги запиша двд формат. Ако тегля направо от замунда ДВД формат и записвам би трябвало да тръгнат, нали ? А и да ми препоръчате някой програма за конвертване
Използвах и търсячката, но там всичко е много разхвърляно.. благодаря предварително 
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: запис на DVD филм за ДВД плеър
BECK0 написа:Използвах и търсячката, но там всичко е много разхвърляно.. благодаря предварително
Е ти очакваш у авто форум да е сентезирано как да си запишеш смотските дискове и разочарован пускаш тема ....

- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Re: запис на DVD филм за ДВД плеър
Cherepaha написа:Е ти очакваш у авто форум да е сентезирано как да си запишеш смотските дискове и разочарован пускаш тема ....![]()
Не очаквам заяждания с цел брой мнения, ако някой има желание и може да помогне ще съм благодарен. Ако не, модераторите се хората , които могат да преценят дали е нужно да изтрият темата.
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Значи ако си изтеглиш DVD-филм, ги пържиш с Неро-то на DVD-video, и слагаш vob файловете само в папка video,
А за конвертиране, съм збравил, ама за това с коя ще ти е по лесно може да прочетеш в ТУК
Така е най лесно
А за конвертиране, съм збравил, ама за това с коя ще ти е по лесно може да прочетеш в ТУК
Така е най лесно
Върни се в “ОФФ-Топик - други”