Божурище на 3-ти
- lazar_g2
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: KR
!
Щях и аз да доида но ще съм на работа/медина мед/ ше сменям гуми цял ден
а вие ще минавете покраи работата
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
А след това Ицо ги СМЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ скайлайни простотии направо .. тоя нисан ако беше изтървал старта щеше да е ЕБАТИ шоуто ...
БРАВО ИЦОООО БРАВО БАЦЕ... ебати състезанието !!! браво!!! евала! аз се съдрах да викам нямам глас в момента!!!
БРАВО!!!
няма такова състезание
КЕФ КЕФ
браво и на алекс
П.П. на киро витарата направи 3 старта под 11 секунди и не се счупи.. ама после се
троши каре
най-добро време на Ицо със широкото... 10.76* като ицо водеше скайлайна до 350-тия метър долу горе после онея 1000 коня наваксаха !!!
още съм в еуфория невероятно състезание беше!!!
БРАВО ИЦОООО БРАВО БАЦЕ... ебати състезанието !!! браво!!! евала! аз се съдрах да викам нямам глас в момента!!!
БРАВО!!!
няма такова състезание
КЕФ КЕФ
браво и на алекс
П.П. на киро витарата направи 3 старта под 11 секунди и не се счупи.. ама после се
най-добро време на Ицо със широкото... 10.76* като ицо водеше скайлайна до 350-тия метър долу горе после онея 1000 коня наваксаха !!!
още съм в еуфория невероятно състезание беше!!!
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Ицо падна от БМВ-то заради мисс-шифтhilqdarka написа:varbanoff написа:Дай повече инфо,
Появи се едно БМВ 3 дето би Широкото (Ицо Хед), Али би корадото (на екстрийм), и двете БМВ-та отидоха на финала и Али спечели
п.п. Времената не ги помня
(Да видя сини4кото широко пред Али беше нещо подобно на секс , даже май беше по-добро ---- РЕСПЕКТ на Хеед-Ауто )
ПОЗДРАВИ ЗА ХЕЕД >...
п.с. ДА не забравяме Голфа на ДрагПауър ...
п.с.2 НЕ забравям и 4ерното корадно на Екстрийм тунинг което също беше във вихъра си ....
Бяхме голяма агитка и викахме за вси4ки ФВ-та ..
РЕСПЕКТ ...