Жило на километража Г2
- marti81
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AHF 1999
Жило на километража Г2
Преди няколко дена смених жилото.че старото беше се скъсало,но сега при 50 км и нагоре прещраква посотянно.Трябва ли пак да отварям таблото(ако не съм го закачил хубаво) при условие че на километража е само на една щипка или да го сменя,защото ми направи впечетление че новото жило беше по-дълго от старото.
- marti81
..
Искренно се надявам да е нещо дребно.
- marti81
...
Да.От както смених жилото и километража почна да прищраква(отзад)
- dido_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
- marti81
Re: Жило на километража Г2
Малко ми е старичка темата ама имам пак проблеми с километража и затова реших да си пиша в нея отново вместо да повдигам нова тема..
Проблема ми се състои в това,че след смяна на жилото километража отказа.Пробвах и със старото,но проблема си остана.След като го закача към километража го врътвам от другата страна и стрелката помръдва,но след като си го монтирам и в скоростите неще да работи.Въпроса ми е има ли някой идея защо се случва това и съответно колко дълбоко ще трябва да се бръкна
Проблема ми се състои в това,че след смяна на жилото километража отказа.Пробвах и със старото,но проблема си остана.След като го закача към километража го врътвам от другата страна и стрелката помръдва,но след като си го монтирам и в скоростите неще да работи.Въпроса ми е има ли някой идея защо се случва това и съответно колко дълбоко ще трябва да се бръкна
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Виж си пласмасовото колело на жилото да не би да се прецакало нещо.Ако там всичко е наред може да има проблем със самата кутия което силно ме съмнява.Като го слагаш го наместваш добре предполагам.
Трябва да има леко съпротивление при монтажа
- marti81
Оправих проблема.
Оказа се че въпросната пластмаса я няма и отскочих до магазина за нова. Вече всичко е ОК 
Оказа се че въпросната пластмаса я няма и отскочих до магазина за нова. Вече всичко е ОК 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”