г4 много проблеми... ;(
-
- Автомобил:
- Двигател:
г4 много проблеми... ;(
Много проблеми станаха вече, и мисля да си вкарам колата в сервис на vw да е оправят(жабката ми не се затватя,задното дясно стакло има някъв проблем с машинката,патрона на багажника и нов рафтче (това което е под cd-то)... Някои може ли да ме уриентира колко пари ще ми трябват... Че си е*ало маиката полудявам...
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: г4 много проблеми... ;(
djpsiho написа:Някои може ли да ме уриентира колко пари ще ми трябват... Че си е*ало маиката полудявам...
МНОООГО!!!
Погледни тази тема:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=64794
А за полудяването не бързай! Изчакай първо да ти представят сметката!

- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
djpsiho написа:Много проблеми станаха вече, и мисля да си вкарам колата в сервис на vw да е оправят(жабката ми не се затватя,задното дясно стакло има някъв проблем с машинката,патрона на багажника и нов рафтче (това което е под cd-то)... Някои може ли да ме уриентира колко пари ще ми трябват... Че си е*ало маиката полудявам...
Ти като чужденците бе

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!!!!!!!!

Последна промяна от Дон Хуан Голфа на Нед 04 ное 2007 10:15, променено общо 1 път.
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
djpsiho написа: да е оправят......сервис ....затватя.... стакло .....някъв .......и нов рафтче....уриентира.....маиката

Последна промяна от bugster на Нед 04 ное 2007 10:18, променено общо 1 път.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
djpsiho написа:Много проблеми станаха вече, и мисля да си вкарам колата в сервис на vw да е оправят(жабката ми не се затватя,задното дясно стакло има някъв проблем с машинката,патрона на багажника и нов рафтче (това което е под cd-то)... Някои може ли да ме уриентира колко пари ще ми трябват... Че си е*ало маиката полудявам...
Гледам, че си от Бургас и ще ходиш в официалния сервиз, който е след завоя за Бова кар. Аз лятото си правих Голфа там, скъпо е, но работят добре. Имай готовност обаче да ти кажат, че колата ти ще е готова в понеделник, а след това да ти кажат, че е дошъл "важен клиент", който е с предимство и твойта ще стои разглобена няколко дни... Поствам ти и едно мнение, което бях писал след посещението си в сервиза:
Описание на повредата според клиента:
Моторът е с нестабилни обороти на празен ход
Свети лампа на арматурното табло за AIRBAG
Навлиза вода в предна дясна част на купето
Осветлението на ключовете за управление на климатика не работи
Услуги:
Диагностика с VAG 1551
Проверка на дроселна клапа
Проверка кабелни снопове на страничен AIRBAG
Цена - 43,20 лв.
И така колеги ето какво изскочи за смяна
Шалтер за сервоуправление - 47 лв. (признавам не знам каква е функцията на това, моля обяснете, както и неговата важност)
Дроселна клапа - 774 лв.
Въздушен филтър - 40 лв. (поръчано на момента от мен)
Антифриз - 40 лв. (поръчано на момента от мен)
Труд - около 100 лв.
Общо - 1001 лв.
Накрая ми излезе 1036 лв. всичко.
Бих ти препоръчал един сервиз, където съм правил доста неща и съм доволен. Като тръгнеш в посока Меден рудник от другата страна - посока Бургас има сервиз на Хонда - правят всякакви коли и работят много добре. Отиди лично с колата кажи им какви са проблемите и те ще ти кажат какво трябва да се сменя - поръчваш частите и те ще ти звъннат същия ден за ти кажат колко ще струва всичко. Ако си съгласен с цените влизаш в бокса.

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”