п.п. кога свърши състезанието

vlado_turboto написа:ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ колеги незнам какво стана незнам .... накрая неска като излезна една Golf 1 неква резана беше ... и като го разби тоя SkyLine направо незнаех какво да правя ..... и като ми казаха 4е е от порядъка на 700-800 коня ... верватели ми паднах ... обаче съм доволен днеска Corado-то на АвтоХит и Sirocoto на Хеед ауто ги разбира сичките абе вообще доволен съм от представянето на VW ..... Exclamation Very Happy
Само да ти кажа 4е си има измервателна техникаvlado_turboto написа:Ммммм колега не съм съгласен защото аз бях там точно на края на горния завой бях с едно Audi 100 .... и така първия път само да ви кажа че поршето го пуснаха и след това можеби само един път но голфа го дръпна ...![]()
![]()
Vizor написа:А след това Ицо ги СМЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ скайлайни простотии направо .. тоя нисан ако беше изтървал старта щеше да е ЕБАТИ шоуто ...
БРАВО ИЦОООО БРАВО БАЦЕ... ебати състезанието !!! браво!!! евала! аз се съдрах да викам нямам глас в момента!!!
БРАВО!!!
няма такова състезание
КЕФ КЕФ
браво и на алекс
П.П. на киро витарата направи 3 старта под 11 секунди и не се счупи.. ама после сетроши каре
най-добро време на Ицо със широкото... 10.76* като ицо водеше скайлайна до 350-тия метър долу горе после онея 1000 коня наваксаха !!!
още съм в еуфория невероятно състезание беше!!!
vlado_turboto написа:Супер колеги най на края му разказаха играта на тоя тъп SkyLine ..... и то как точно на края дойде едно голфче дето беше само около 750 коня .... и да най-на края му разказа играта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта