реле за бензиновата помпа за пасат 2 1,8ми,92г
реле за бензиновата помпа за пасат 2 1,8ми,92г
колеги,кажете къде се намира,за да прекъсна помпата-карам предимно на газ.Мерси предварително
- val-kat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трябва да си откачиш таблото и да намириш червен кабел със жълта лента,който е по дебел,но задължително трябва да минава през реле,като преди това си го измерил и с уред.
Препоръка, ако не отбираш много от работа с тоците по добре иди до някой ел. сервиз и за не много пари ще ти направят това прекъсване зада ти е мирна главата!
ШОФИРАЙ РАЗУМНО!
СПАСИ ЖИВОТ!
Препоръка, ако не отбираш много от работа с тоците по добре иди до някой ел. сервиз и за не много пари ще ти направят това прекъсване зада ти е мирна главата!
ШОФИРАЙ РАЗУМНО!
СПАСИ ЖИВОТ!
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
за какво ше си играеш, сипи си за 30 лв бензин в резервоара, па си карай на газ...
и само да ти кажа, че пасата ти не е двойка а е Б3 - за справка http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=38785

и само да ти кажа, че пасата ти не е двойка а е Б3 - за справка http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=38785
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Абе няма да търсиш никакви кабели, под корм.козола долу вляво има копок под който е таблото с бушоните и релетата за помпата ми се върти в главата че е реле 36 махаш го и готово помпата няма да работи щом така искаш
Но си мисля че е по добре да послушаш batmilko 20-на литра бензин винаги и помпата нека си работи
П.С. Понеже видях че radotom е дал други номера за да не се объркаш виж на капака на таблото трябва да има схема кое реле за къде е че не ми се слиза до колата да погледна

П.С. Понеже видях че radotom е дал други номера за да не се объркаш виж на капака на таблото трябва да има схема кое реле за къде е че не ми се слиза до колата да погледна