Цени на резервни части
-
- Автомобил:
- Двигател:
Цени на резервни части
Колеги някой знае ли колко ще ми струва смяната на съединител на Голф 2 с труда приблизително?
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цени на резервни части
Павлин Павлов написа:Колеги някой знае ли колко ще ми струва смяната на съединител на Голф 2 с труда приблизително?
зависи какво ще сменяш
при мене за смяна на феродов диск,притискателен лагер и труд ми взеха около 220лв по спомени преди 1 год.Цената включва и цените на сменените части марка SACHS засега биват.Ако сменяш и притискател общо не би трябвало да излезне повече от 350,ама това за пасат на голфарата частите може да дойдат по-евтини
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
Майна - у софиа сме мизерници и не плащаме сакс или др. на такива паре брат. а колегата кво му е моторчето си трае - цената исва оттам за смената / на частите де! /. за 1,4 -80 кинта за 1,6/8 60 кинта за смена и 100на за ментака от братския италиански народ........... карам само с такива боклуци - поне 150к километра на урбулишко каране изтрайват дисковете ! а на 90ка лагер има ли или не / тоест на 90 коня - мислим че не / поправете ме ако греша - или са те пернали и за лагерница................../!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”