Мисля че дойде време да си пусна и аз темичка с проект , а колата е джетата ми
Защо Calipso ли ... името звучи добре а и някак си пасва с крайния резултат (така го виждам аз
) . Малко предистория ... Изпаднаха ми джанти които много харесвам преди около година и малко . Това беше Azev Type A в размер 9x16 et15 , една от най добре седящите джанти за мк2 , особено с това ет (
Идята беше ясна за да се кара с тях трябва яко окачване и изпъване на веждите . За твърдостта се погрижи - Koni . Калниците бяха изпънати . Колата имаше забележки , и след тези интервенции по веждите трябваше боядисване , но там дойде идеята за цялостно боядисване . Нещата станаха лавинообразни , и от цялостно боядисване се стигна до идеята че трябва купето да се попромени малко ( към добре уж
) . Позавари се малко ламарина , няколко аудита останаха без дръжки , голф 4-ки без мигачи ( и ламарината около тях
) , и се започна играта ето снимки с джантите и вежди преди да се почне работа по колата :

Ето снимки след започване на работата :lol:

подготовката , на снимкит вътре се вижда до какво води мързела , но както в уравнението нищо неможе да се изгуби, мързела ми струваше после доста чистене

Още снимки .... Тези дни

Радвам се че може вече и тук да и се насладим 
..потруди се добре и заслужаваш похвала,хубава кола направи!
С нетърпение очаквам още снимки