bowdown bowdown bowdownteneketo написа:Странна тема, ама не и в моето положение. Laughing Laughing Laughing
А какво да праа кат не познавам шибани крадци......а ако му потребе на човек. Laughing Laughing Laughing
Вярно е странна темата , пък и не мисля , че ти трябва да познаваш такива хора пък камо ли да прибягваш до услугите им . Ако пък толкова ти трябва нещо нали знаеш за кумчо вълчо и защо му е дебел врата. Щото то дали ти или некой по твоя поръчка все едно пак се принизяваш до нивото им . Пона аз така мисля .
P.S. А инак хан Крум би решел проблема бързо и ефикасно
Въпрос за Крадци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
teneketo написа:Странна тема, ама не и в моето положение. Laughing Laughing Laughing
А какво да праа кат не познавам шибани крадци......а ако му потребе на човек. Laughing Laughing Laughing
Вярно е странна темата , пък и не мисля , че ти трябва да познаваш такива хора пък камо ли да прибягваш до услугите им . Ако пък толкова ти трябва нещо нали знаеш за кумчо вълчо и защо му е дебел врата. Щото то дали ти или некой по твоя поръчка все едно пак се принизяваш до нивото им . Пона аз така мисля .
P.S. А инак хан Крум би решел проблема бързо и ефикасно
Ей, ама........ аз за моята си кола.. бе човек.........не ми требе коли на други хора.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”