безплатно
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: безплатно
а колко струваarts написа:правя графити от софия съм ако някои се интересува да казва ае здраве на сички

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
santo_trafficante написа:а колко струваarts написа:правя графити от софия съм ако някои се интересува да казва ае здраве на сички
човека каза БЕЗПРАТНООООООО
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:аз преди зверски много исках да си направя стаята така вместо да я боядисвам и така нататъка.. исках да купя на 3-4 маняци спрейове и да творят...
Колега, това е много смотано според мене - на какво ще си напоравиш стаята - айде това че ще дадеш поле за изява на млади творци е друг въпрос, но после ще живееш там ...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Милослав написа:Vizor написа:аз преди зверски много исках да си направя стаята така вместо да я боядисвам и така нататъка.. исках да купя на 3-4 маняци спрейове и да творят...
Колега, това е много смотано според мене - на какво ще си напоравиш стаята - айде това че ще дадеш поле за изява на млади творци е друг въпрос, но после ще живееш там ...
хехе.. жалко че и 2-мата не сте виждали такова нещо.. просто каквото искаше момчето това му нарисуваха.. СТАНА УНИКАЛНО !!! а тея пичове дето рисуваха 2 дена не излязоха от тях .. нещяха да си тръгват щото се бяха справили страхотно
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:santo_trafficante написа:а колко струваarts написа:правя графити от софия съм ако някои се интересува да казва ае здраве на сички
безплатна е само обявата вероятно

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Nadya_ написа:Pichaga написа:santo_trafficante написа:а колко струваarts написа:правя графити от софия съм ако някои се интересува да казва ае здраве на сички
безплатна е само обявата вероятно
ами да си каже, да ПОКАЖЕ, щото мирише на комерс, а там сече Санто

Върни се в “ОФФ-Топик - други”