vlado_turboto написа:Е да SkyLine си е машина ..... първо като са го зели е бил около 650 коня(естетвено ако сте забелязали че е с транзитни номера то това е защото е краден) иначе сега незнам какво му се правено но е някъде около 1000++ май .....![]()
![]()

vlado_turboto написа:Е да SkyLine си е машина ..... първо като са го зели е бил около 650 коня(естетвено ако сте забелязали че е с транзитни номера то това е защото е краден) иначе сега незнам какво му се правено но е някъде около 1000++ май .....![]()
![]()
G3 написа:vlado_turboto написа:клас"С'
ФИНАЛ !!!!
17.Киро-Голф 2-счупен
Скайлайн-11.924/146.14/1.808-печели
Между другото никъде не пише , че той е отпаднал защото е по бавен от Скайлайна .....![]()
![]()
на тоя голф адет му стана да се чупи на кръговете сигурно пак деференциала
П.П. до колкото видях е дал 10.774
Vextor написа:Куатро с 4 слика и макс концентрацияitni написа:vlado_turboto написа:
Широко-Ицо-10.918/212.92/1.621-печели
Не знам дали някой забеляза, ама Ицо е с най-добро време за 60 фута от изброените.![]()
Евалата Ицо! Само така!
Cordoba16vt написа:Vizor написа:П.П. на киро витарата направи 3 старта под 11 секунди и не се счупи.. ама после сетроши каре
аре само внимавай с изказванията
щото нещото, витарата, или каквото там го наричаш ,
цял сезон се чупи само от жива сила! и нищо друго!
Vizor написа:Cordoba16vt написа:Vizor написа:П.П. на киро витарата направи 3 старта под 11 секунди и не се счупи.. ама после сетроши каре
боли ме акордиона честно да ти кажа.. аз съм публика и ще си коментирам каквото искам където искам нали така ?
евала чупи се от жива сила.. еми.. да го направят така че да не се чупи и да върви какво толкова![]()
как ми се скара нарпаво съм потресен ..![]()
аз съм фен.. давам си парите да гледам.. тук коментара е безплатен .. + това има конституция и свобода на словото нали така ?![]()
тогава да му намалят силата.. и туко виж е тръгнало.. на хеед-ауто що не се чупи ? щото е направено..
виждал съм на голф 2 вр6 (607 коня) как спокойно си дава на всеки старт 10,4 (vw-cult.de мисля че беше сайта на пичагата със рънъра и рънър 2-ката) и неговата се чупи.. ама на края на драг-а ... до тогава си дава 10,4 10,4 10,4 .. + това прилича на голф не на витара
еми съдба братче.. какво да се прави.. единия ден се раждаш .. другия умираш.. и както каза тишо:
"Отивам аз при наще хора и гледам чистят масло, и ги питам:
- Какво стана бе?
- Мерихме Киро."
нали така ?
просто има направени и направени коли.. защо на EIP tuning не им се трошат 600 коньовите вр6-ци ? съдба баце .. аз отивам за фън.. плащам си за фън-а+ това тоя път голяма греда.. нали съм си семкар и си забравих семките.. той и векстора не носеше
гадна работа
![]()
важното беше че ми беше якоа ти по-добре може би от мен знаеш, че с трици маймуни трудно .. банани трябват
Абе и ти не си прав.... Негова си е колата , той избира външния видVizor написа::beer ицо както винаги е прав..
+ това .. пич.. витарата не съм го измислил азсъшо и нещото .. нека направи 9-тка.. ще го кръстят на киро торпедото тогава
![]()
П.П. на теб на какво ти прилича? на голф рали ?![]()
даже във вортекса писаха че човека който е причинил това на рали голф .. трябва да му дадът поне условна или пробация
Ицо, аз да питам защото не знам и искам да разбера ...scirocco gt написа:Vizor написа:Cordoba16vt написа:Vizor написа:П.П. на киро витарата направи 3 старта под 11 секунди и не се счупи.. ама после сетроши каре
боли ме акордиона честно да ти кажа.. аз съм публика и ще си коментирам каквото искам където искам нали така ?
евала чупи се от жива сила.. еми.. да го направят така че да не се чупи и да върви какво толкова![]()
как ми се скара нарпаво съм потресен ..![]()
аз съм фен.. давам си парите да гледам.. тук коментара е безплатен .. + това има конституция и свобода на словото нали така ?![]()
тогава да му намалят силата.. и туко виж е тръгнало.. на хеед-ауто що не се чупи ? щото е направено..
виждал съм на голф 2 вр6 (607 коня) как спокойно си дава на всеки старт 10,4 (vw-cult.de мисля че беше сайта на пичагата със рънъра и рънър 2-ката) и неговата се чупи.. ама на края на драг-а ... до тогава си дава 10,4 10,4 10,4 .. + това прилича на голф не на витара
еми съдба братче.. какво да се прави.. единия ден се раждаш .. другия умираш.. и както каза тишо:
"Отивам аз при наще хора и гледам чистят масло, и ги питам:
- Какво стана бе?
- Мерихме Киро."
нали така ?
просто има направени и направени коли.. защо на EIP tuning не им се трошат 600 коньовите вр6-ци ? съдба баце .. аз отивам за фън.. плащам си за фън-а+ това тоя път голяма греда.. нали съм си семкар и си забравих семките.. той и векстора не носеше
гадна работа
![]()
важното беше че ми беше якоа ти по-добре може би от мен знаеш, че с трици маймуни трудно .. банани трябват
Който не правил такава кола, той не чупил.Мен миналата година постоянно ме спохождаше това нещастие.Тази година сивото се чупи няколко пъти.Имайте в предвид, че на такива коли се използва не се сещам за друга дума за това ще напиша максимум от ресурса, ама по три.Така че е нормално по нещо да си заминава.В драг състезанията оптичния тунинг не е най важен, важно е да минеш разстоянието -----------------------------------------------------------------
Vextor написа:Абе и ти не си прав.... Негова си е колата , той избира външния видVizor написа::beer ицо както винаги е прав..
+ това .. пич.. витарата не съм го измислил азсъшо и нещото .. нека направи 9-тка.. ще го кръстят на киро торпедото тогава
![]()
П.П. на теб на какво ти прилича? на голф рали ?![]()
даже във вортекса писаха че човека който е причинил това на рали голф .. трябва да му дадът поне условна или пробация... Това как и викаме е друга работа
Важното е 4е е бърза
...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 142 госта