VW ключодържатели
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи след писаното от hop и получено ЛЦ от станчо в петък ще търся Дроп предполагам да взема хем моите хем и за другите от Плд ключодържатели нека само да се потвърди на Хоп превода аз другите ще ги платя на място в София като ги взимам общо съм ги сметнал 11 бр. от които 4(мой) и 3(Хоп)? платени т.е ще платя още 4бр. в Софето като се видим. Само пак да питам кой да търся и на ГСМ ли да звънкам че незнам по кое време ще се освободя аз ще съм в района на Суходол и Овча купел от 11:30 до към 16:00ч. ако има път някой от който ще взимам ключодържателите натам ще съм на тел. 0885639136.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
GodLike написа:marianchev написа:за Варна ще има ли скоро че някои колеги си платихме на GodLike
И аз преведах парите, но защо още не сме отбрлязани в списъка не знам
Ами чакам потвърждение и от wili98.

biostrong,

XaBaTa™, не е късно братко, даже си мисля да изчакам до четвъртък тази седмица какво ще направят колегите, записани в основния списък(който не е платил до тогава, може да бъде пропуснат, за по-късно) и ще пусна втори, в който ще опиша тези които са се включили след 20.10.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Колеги, нещо работата май се поразтече. :(
По-малко от половината са оставили пари, а за София направо не мога да разбера причината
, нещо изборната активност ли е провлачила крак в нашия форум?
Тази седмица ще очаквам вашите по-експедитивни действия и ако не се промени тенденцията на забавяне, ще изготвя списък на колегите, заявили ключодържатели след 20.10., като тези които дадат пари първи ще получат и първи от стоката.
Подсещам ви, че в себе си имам 7-седем бр. за раздаване.

Тази седмица ще очаквам вашите по-експедитивни действия и ако не се промени тенденцията на забавяне, ще изготвя списък на колегите, заявили ключодържатели след 20.10., като тези които дадат пари първи ще получат и първи от стоката.
Подсещам ви, че в себе си имам 7-седем бр. за раздаване.
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Dpop написа:Geleto написа:Geleto написа:GOLF написа:Примерно ако ходите до мола праснете една шайба
Кой МОЛ?
Колегата беше извън страната(.
На мен ми е най - удобно да се видя с колегата GOLF, ако става въпрос за М О Л София! Два пъти обаче никой не казва за какво става дума