Колеги, здравейте Моята приятелка е решила да си купи CITROEN C4 ( не-могада я разубеда )
Нищо незнам за тази кола, имам клиенти, които хич не са доволни Какво е вашето мненине
лично мен не ме кефи изработката - само хвърли едно око на двигателния под предния капак на едно Ц4 и на една нормална кола - сам ще откриеш разликите - в моята 17 годишна кола са и подредени кабелите маркучите в пъти по-добре
Даси я купува....... и да си приготви пари за гориво до Цитроен към божура ,тва ще са и най голените разходи и не винаги ще може да я кара към сервиза , но има и рапатраци шефът ми е с такава ... а дори и возия няма и постояно нещо му тропа,, преди караше шкода форман и не се оплакваше
Да не говорим, че вътре всичко е доста евтина изработка, много е тясно, особено отзад, видимост никаква също. За другите серийни недостатъци на Ситроените няма да говоря.
познати си взеха такъв 1.6хди 110кс май нещо такова беше
ми не са доволни все нещо ядове им правеше иначе се возихме до Рилския с него като беше нов от магазина прилично дърпаше но после....
по добре я разубеди , моята приятелка има С4 и за 1 година направи ремонти колкото аз за 3 не съм правил на Голфа ! Страшно много се чупи тая кола , не е за нашите пътища !
и във френско не са с добра репутация ,макар 4е има разлика от колите които се продават тук и в Бг-не знам защо ,но по4ти вси4ки нови коли тук и същите в бг имат доста разлики във ка4ество на изработка и опции към дадения модел
с жена на глава не се излиза ,ама е по добре пежо да си вземе отколкото Ц4
Дай и да прочете тази тема, а и целия раздел за Ц4 и ще се разубеди бързо
Аз оня ден пък с чичо ми бяхме тръгнали да гледаме новото браво, да го купува за половинката му, и пътьом минахме през VW и след десетина минутки стана собственик на Golf 5 140hp TDI DSG
petko5 написа:Стискай те палци, на път съм, да я разубедя
Тя ако си го е харесала- забрави да те разбере за техническите недостатъци, ако не се интересува по- задълбочено от коли Като цяло опитай се да вникнеш в характеристиките, които гледа тя и изтъкни предимствата на някоя друга кола пред недостатъците на С4-ката, знам ли...
Голф 5 примерно