Относно общия ни враг градушката :(
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Относно общия ни враг градушката :(
Да ви питам оня ден (22.08.2005) вечерта си паркирах колата пред едно заведение около 1:30 си тругнах и се прибрах.Сутринта ставам и кво да видя предния капак и тавана целите в вдлъбнатини.Господ здраве да дава на застрахователите
.Имам пълно каскао но да ми кажете дали да си я оставя те да ми я правят или да си взема пари и да си я карам на майстор аз.И дали някой е усетил да е имало град ???

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Относно общия ни враг градушката :(
dready написа:Да ви питам оня ден (22.08.2005) вечерта си паркирах колата пред едно заведение около 1:30 си тругнах и се прибрах.Сутринта ставам и кво да видя предния капак и тавана целите в вдлъбнатини.Господ здраве да дава на застрахователите.Имам пълно каскао но да ми кажете дали да си я оставя те да ми я правят или да си взема пари и да си я карам на майстор аз.И дали някой е усетил да е имало град ???
тогава не..ама на предния ми счупи *само* огледалото откъм драйвера...ужасен късмет просто...
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Относно общия ни враг градушката :(
dready написа:Да ви питам оня ден (22.08.2005) вечерта си паркирах колата пред едно заведение около 1:30 си тругнах и се прибрах.Сутринта ставам и кво да видя предния капак и тавана целите в вдлъбнатини.Господ здраве да дава на застрахователите.Имам пълно каскао но да ми кажете дали да си я оставя те да ми я правят или да си взема пари и да си я карам на майстор аз.И дали някой е усетил да е имало град ???
Аз за парви пат 4увам градушка да е валяла през ноща ....

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:относно профила ми си прав ,но вече го промених
колата ми е голф 3 94г.Единствената ми надежда е това че тези дето оценяват щетите са ми много добри приятели и дано те да ми помогнат
как мислите колко ли пари ще дадат за капака единя калник малко и покрива ???боята е металик?
ей така на едното мислене ти давам 150лв.

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Ice___Cool написа:dready написа:относно профила ми си прав ,но вече го промених
колата ми е голф 3 94г.Единствената ми надежда е това че тези дето оценяват щетите са ми много добри приятели и дано те да ми помогнат
как мислите колко ли пари ще дадат за капака единя калник малко и покрива ???боята е металик?
ей така на едното мислене ти давам 150лв.
ееее ти ме успокои направо
с тия 150 лв. да си купя един пистолет и да се гръма ама и за това няма да ми стигнат

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”