. А това нормално ли е да ми закрепят тороидалната хбутилка с монтажна пяна- е те такова животно не бях виждал. Явно при работата на газ компа ми трупа грешки, въпреки че имам емулатор. Колата работи лошо само на бензин. Значи решенията са ресет реле на компа или......... Пасата си ева мамата
- zdravko_1986
- Автомобил:
- Двигател:
Е направо ме разбихте с тези бързи отговори, много ви благодаря на всички страшно сте печени
. А това нормално ли е да ми закрепят тороидалната хбутилка с монтажна пяна- е те такова животно не бях виждал. Явно при работата на газ компа ми трупа грешки, въпреки че имам емулатор. Колата работи лошо само на бензин. Значи решенията са ресет реле на компа или......... 
. А това нормално ли е да ми закрепят тороидалната хбутилка с монтажна пяна- е те такова животно не бях виждал. Явно при работата на газ компа ми трупа грешки, въпреки че имам емулатор. Колата работи лошо само на бензин. Значи решенията са ресет реле на компа или......... -
psstv18rp
- Автомобил:
- Двигател:
Абе как ще е нормално само с пяна да я закрепят бутилката???
И аз съм с тороид, ама съм го хванал със шпилката дето крепи резервната гума (сменена с малко по-дълга)... Не виждам как може стабилно да се закрепи с пяна... .
Пусни една снимка ако можеш, че е интересно как са я залепили.
А за ресет и т.н. - тоя двигател може да върви на газ прекрасно и без реле за ресет и дори без емулатор.
Или настройките на АГУто са много зле, или онези са прекъснали нещо дето не трябва да се прекъсва. Или са забравили да закачат някой куплунг - огледай.
Ресетни ръчно компютъра с откачане на акумулатора и покарай после само на бензин. Ако нещата се оправят, значи настройките на АГУто, емулатора или нещо подобно. Ако не се оправят - нещо са ти осрали по колата.
И аз съм с тороид, ама съм го хванал със шпилката дето крепи резервната гума (сменена с малко по-дълга)... Не виждам как може стабилно да се закрепи с пяна... .
А за ресет и т.н. - тоя двигател може да върви на газ прекрасно и без реле за ресет и дори без емулатор.
Или настройките на АГУто са много зле, или онези са прекъснали нещо дето не трябва да се прекъсва. Или са забравили да закачат някой куплунг - огледай.
Ресетни ръчно компютъра с откачане на акумулатора и покарай после само на бензин. Ако нещата се оправят, значи настройките на АГУто, емулатора или нещо подобно. Ако не се оправят - нещо са ти осрали по колата.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
psstv18rp написа:Абе как ще е нормално само с пяна да я закрепят бутилката???
И аз съм с тороид, ама съм го хванал със шпилката дето крепи резервната гума (сменена с малко по-дълга)... Не виждам как може стабилно да се закрепи с пяна... .Пусни една снимка ако можеш, че е интересно как са я залепили.
...
Не е чак толкова страшно колкото го описваш. Карах 40к км с бутилка закрепена само с пяна и не помръдна. В началото опитвах да я дърпам, но не успях да я помръдна.
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
к'ви 40 км. (мммда, грешка - 40к са), карах с такава бутилка 2г. сега новия собственик си джитка. няма вадене.
Последна промяна от Rabbit на Вто 06 ное 2007 9:21, променено общо 1 път.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Значи искам още веднъж да ви блогодаря за бързите отговори
. Но пак ще повторя защото май не съм се изразил както трябва. Колата работи лошо само на бензин, но след известно време се оправя-тресе та се къса. Сега видях точна клучето- наи ляво положение /като си седнал в колата /, е нарисувана бензинова колонка и пише I, на средното положение пише 0, а на най дясното положение II. На клучето е написано с червени букви BRC TIME.Ключето ще го вида точна какво е утре , автоматично ли е , нее ли- по методите които сте описали по горе. Ако продължава да ми работи лошо на бензин ще се допитвам пак до боговето/ демек вас скъпи съфорумци/ 
. Но пак ще повторя защото май не съм се изразил както трябва. Колата работи лошо само на бензин, но след известно време се оправя-тресе та се къса. Сега видях точна клучето- наи ляво положение /като си седнал в колата /, е нарисувана бензинова колонка и пише I, на средното положение пише 0, а на най дясното положение II. На клучето е написано с червени букви BRC TIME.Ключето ще го вида точна какво е утре , автоматично ли е , нее ли- по методите които сте описали по горе. Ако продължава да ми работи лошо на бензин ще се допитвам пак до боговето/ демек вас скъпи съфорумци/ -
psstv18rp
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де, нали все някога ще се наложи да се вади бутилката? Я за ремонт, я за преглед (на всеки 5години). Защо трябва да е залепена, като може просто да се хване с шпилката?
Да не говорим че около бутилката остава място където може да си държиш някой неща - защо да се губи?
При мен например (с 40л. тороид. бутилка) там седи крика и ключа за гумите, резервни ремъци, резервни чистачки, старите кабели за свещите, старите палец и капачка, старата нестабилно работеща бобина и други подобни "last resort"-боклуци.
Да не говорим че около бутилката остава място където може да си държиш някой неща - защо да се губи?
При мен например (с 40л. тороид. бутилка) там седи крика и ключа за гумите, резервни ремъци, резервни чистачки, старите кабели за свещите, старите палец и капачка, старата нестабилно работеща бобина и други подобни "last resort"-боклуци.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Значи вчера баща ми закара колата на тия дето слагаха газовата- а той пича му скапан вика че това не било от него и от газовата. Казвал че си било от друго, завъртел малко изпарителят- сега вече е по посоко на движението /преди и това не го беха направили/
Вчера вечерта откачих клемата на акомулатора и цяла нощ седя така. На сутринта колата пак тресеше но много по малко. Но от ауспуха излизат много сажди. Като сложиш нещо там става целото челно - това пък от какво е. Имам чувството че тия некадърници не са сложили ламбда емулатор. Той как изглежда и горе доле на кое масто се слага. До колкото знам е нещо като кутия за цигари / с такава големина/. Благодаря предварително за отговорите.
Вчера вечерта откачих клемата на акомулатора и цяла нощ седя така. На сутринта колата пак тресеше но много по малко. Но от ауспуха излизат много сажди. Като сложиш нещо там става целото челно - това пък от какво е. Имам чувството че тия некадърници не са сложили ламбда емулатор. Той как изглежда и горе доле на кое масто се слага. До колкото знам е нещо като кутия за цигари / с такава големина/. Благодаря предварително за отговорите.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”