Положението е следното: и двата рога са поддали, гредата с предния тампон на двигателя е с 7-8 см изместена в страни, единия калник ще мине само с изчукване другия е за смяна (качил се е върху вратата най-вероятно рога е поддал повечко от едната страна), капака е за смяна, решетка, маска, фарове, халогени, мигачи, броня, двата радиатора (воден и климатик), казанчето на хидравликата и по ходовата част има крив амортисьор и може би шенкел. И другия ми въпрос е в ДЗИ ми казаха на огледа че едва ли ще си залужава да се прави... да разбирам че колата клони към тоталка или че тия мизерници ще ми дадът пари колкото да пия една студена вода?

Към тенекиджиите със стенд за изпъване на купета
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Към тенекиджиите със стенд за изпъване на купета
Колеги колко ще излезе приблизително ремонта?
Положението е следното: и двата рога са поддали, гредата с предния тампон на двигателя е с 7-8 см изместена в страни, единия калник ще мине само с изчукване другия е за смяна (качил се е върху вратата най-вероятно рога е поддал повечко от едната страна), капака е за смяна, решетка, маска, фарове, халогени, мигачи, броня, двата радиатора (воден и климатик), казанчето на хидравликата и по ходовата част има крив амортисьор и може би шенкел. И другия ми въпрос е в ДЗИ ми казаха на огледа че едва ли ще си залужава да се прави... да разбирам че колата клони към тоталка или че тия мизерници ще ми дадът пари колкото да пия една студена вода?
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Сметни си частите, колко пари ще излезнат, фарове, калничи, брони и т.н. + около 150лв-качване колата на стенд-дозер
Останалата част от сумата, тоест работата на майстора е въпрос на пазарлък
, може да ти вземе 100лв, можи и да 10000лв за работа
Удара е страничен и не фатален, работата е за 7дни макс.

Останалата част от сумата, тоест работата на майстора е въпрос на пазарлък

Удара е страничен и не фатален, работата е за 7дни макс.

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
svetlin написа:Добре де поне изпъването на дозер никой ли не може да каже колко струва? Роговете са смачкани отпред, поддали са на страни, а единия и на вътре мръднал е в основата (външния калник се е качил върху вратата) Поне това да разбера колко би излязло другото мога и сам да си го сметна.
пиши лично на мусурски...
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ще пробвам
рог ляв на 3-8*8=64
---десен на 3-8*=64
фародържател(основа)фар л-3*8=24
----------------------------------д1*8=8
осн.пр бпеоня с-п .5*8=4
качване на дозер 8*8=64
рамка радиатор 4*8=32
основа пр ляв калник 5*8=40
с-м радиатор =8
сега ме мързи дасмятам-прати ми снимката и описа на tukat@abv.bg и ще пробвам да сметна
рог ляв на 3-8*8=64
---десен на 3-8*=64
фародържател(основа)фар л-3*8=24
----------------------------------д1*8=8
осн.пр бпеоня с-п .5*8=4
качване на дозер 8*8=64
рамка радиатор 4*8=32
основа пр ляв калник 5*8=40
с-м радиатор =8
сега ме мързи дасмятам-прати ми снимката и описа на tukat@abv.bg и ще пробвам да сметна
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”