Предлагам да си организираме "Морска реща" с колегите по морето и около него (по примера на колегите от Северозападна България). Естествено всички останали да се чувстват поканени.
Пускам и анкета за да се види колко са желаещите, а после ще му мислим кога, къде, как и т.н. Идеята ми е в последствие тези срещи да се превърнат в традиция.
Анкетата е активна 14 дни!
Морска среща - има ли желаещи?
- murder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Insect-® написа:Къде предлагате да се проведе срещата? Да приемем че двата централни морски градове са Варна и Бургас. Това значи че някъде към средата (например "Бяла") В Бяла има яки кръчмички и вилички, където за почти без пари в зимния сезон можем да се учеластрим едно хубаво и да починем 1-2 дена...

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Insect-® написа:Няма ли да ти дойде малко далечко?![]()
Иначе колкото повече пиячи има, толкова повече пиене има... а аз обичам като има много пиене
На мен ? Далечко ? Не ме познавате ! Аз 700-800 км минавам след работа - така, за по-приятен сън. А 100-200 км все едно от работа вкъщи се прибирам.
А за пиенето не знам - като има повече пиячи, може и по-малко да се окаже че е пиенето. Но важна е компанията - напиване може и вкъщи да си направи всеки сам.
- murder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gr_kanev написа:Insect-® написа:Няма ли да ти дойде малко далечко?![]()
Иначе колкото повече пиячи има, толкова повече пиене има... а аз обичам като има много пиене
На мен ? Далечко ? Не ме познавате ! Аз 700-800 км минавам след работа - така, за по-приятен сън. А 100-200 км все едно от работа вкъщи се прибирам.
А за пиенето не знам - като има повече пиячи, може и по-малко да се окаже че е пиенето. Но важна е компанията - напиване може и вкъщи да си направи всеки сам.
В такъв случай... Добре си дошъл

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP