Те и оригиналните са фалфиви

Запалителна свещ за тунинг приложения, Denso Iridium, IK20 31.90 лв.
Спортните запалителни свещи с иридиев електрод осигуряват качествена и силна искра при междина от само 4mm. Резултатът е по-висока мощност (2%-5%) и по-гладка и стабилна работа на двигателя.Иридият е много по-устойчив на високи температури от среброто, златото и платината. Поради тази причина тези...
Запалителна свещ за тунинг приложения, Denso Iridium, IK22 31.90 лв.
Спортните запалителни свещи с иридиев електрод осигуряват качествена и силна искра при междина от само 4mm. Резултатът е по-висока мощност (2%-5%) и по-гладка и стабилна работа на двигателя.Иридият е много по-устойчив на високи температури от среброто, златото и платината. Поради тази причина тези...
Запалителна свещ за тунинг приложения, Denso Iridium, IK24 31.90 лв.
...
_HighVoltage_ написа:Колеги, аз категорично съм за BOSCH тип на свещите: W7LTCR - триполюсни, на цена 7 лева за брой. Купувам ги само от АУТО+; с първия си комплект минах 30,000 километра и ги смених само защото така съм чувал. Механика на когото подарих стария комплект подскочи от кеф. Сега бръмча с втория комплект и нямам никакви оплаквания. Пък по въпроса дали са менте, кой знае? Все пак става въпрос за 28 лева срещу 120 за Denso. Всеки сам избира за какво да си харчи парите!
_HighVoltage_ написа:Колеги, аз категорично съм за BOSCH тип на свещите: W7LTCR - триполюсни, на цена 7 лева за брой. Купувам ги само от АУТО+; с първия си комплект минах 30,000 километра и ги смених само защото така съм чувал. Механика на когото подарих стария комплект подскочи от кеф. Сега бръмча с втория комплект и нямам никакви оплаквания. Пък по въпроса дали са менте, кой знае? Все пак става въпрос за 28 лева срещу 120 за Denso. Всеки сам избира за какво да си харчи парите!
groznika написа:_HighVoltage_ написа:Колеги, аз категорично съм за BOSCH тип на свещите: W7LTCR - триполюсни, на цена 7 лева за брой. Купувам ги само от АУТО+; с първия си комплект минах 30,000 километра и ги смених само защото така съм чувал. Механика на когото подарих стария комплект подскочи от кеф. Сега бръмча с втория комплект и нямам никакви оплаквания. Пък по въпроса дали са менте, кой знае? Все пак става въпрос за 28 лева срещу 120 за Denso. Всеки сам избира за какво да си харчи парите!
Приятелю,
Разликата е като да си говорим за алуминиеви лети джанти и за обикновени стоманени
И с двете става, ама с летите е по-добре
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта