Странно скърцане от волана (може и сервото да е)
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Странно скърцане от волана (може и сервото да е)
Много стано скърцане се чува когато въртя волана даже се усеща когато съм хванал добре волана с две ръце ,колата е голф 3 1.6mi ако това има значение със серво 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:01, променено общо 1 път.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
аменен е
и двата ремъка ги смених ,маслото на хидравликата е в норма.Може ли хидравликата да ми е различна от тези на по мощните голфове ?Имам един приятел с 16v 3ка и неговото е доста по добре.Забелязал съм че когато съм стъпил на мокро или на кал се върти много по лесно ,но това е нормално ,а също така и скърцанетое по малко.

- zgeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От кога така? И как скърца, яко ли се чува или просто го усещаш по волана?
При мен се получи нещо такова преди известно време - Г3 1.6 АЕК. Когато въртях волана, дори съвсем леко се усещаше по-скоро отколкото се чуваше леко скърцане. Веднага се изстрелях при едни майсторчета и ми казаха, че е от тампона на макферсона на дясната гума. Просто гумичката се е размърдала и при движение се опира в шасито. Казаха ми да не се притеснявам и да си карам, а още на другия ден скърцането изчезна!
Така, че можеш да провериш първо най-елементарните неща, а после да мислиш за проблеми в хидравликата и к'во ли не!
Успех ти желая
При мен се получи нещо такова преди известно време - Г3 1.6 АЕК. Когато въртях волана, дори съвсем леко се усещаше по-скоро отколкото се чуваше леко скърцане. Веднага се изстрелях при едни майсторчета и ми казаха, че е от тампона на макферсона на дясната гума. Просто гумичката се е размърдала и при движение се опира в шасито. Казаха ми да не се притеснявам и да си карам, а още на другия ден скърцането изчезна!
Така, че можеш да провериш първо най-елементарните неща, а после да мислиш за проблеми в хидравликата и к'во ли не!
Успех ти желая

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”