Задни дискови ???

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Racer
Автомобил:
Двигател:

Задни дискови ???

Мнениеот Racer » Вто 06 ное 2007 18:04

Здравеите на сички.Искам да попитам дали мога да си сложа на колата задни дискови спирачки.Сега е с барабанни.И как става цялата процедура и дали ще мога да се справя сам или трябва на сервиз.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 06 ное 2007 20:42

Не си ползвал търсачката явно:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1968

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Вто 06 ное 2007 21:30

Само да питам, за какво искаш да слагаш дискове на задните колела?

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 06 ное 2007 22:08

kam_tod написа:Само да питам, за какво искаш да слагаш дискове на задните колела?
За по-добро спиране естествено, разликата е огромна, мога да ти дам да пробваш.

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Вто 06 ное 2007 22:31

Аха, може и да пробвам, да видя за какво са му на 1.6 бензин задни дискови спирачки, че аз си нямам такива...

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Вто 06 ное 2007 22:44

kam_tod написа:Аха, може и да пробвам, да видя за какво са му на 1.6 бензин задни дискови спирачки, че аз си нямам такива...
Ми колега какво чакаш..... :wink: Почти всеки ден правя сравнения в спирането на двата голфа който притежавам(единия по стечение на обстоятелствата се сдоби със задни дискови спирачки),и трябва да ти кажа че разликата е ОГРОМНА :shock !Този с барабаните все едно че няма спирачки!!! Да си призная не очаквах такава фрапираща разлика ,но я има!!! :heeeavy metal Ако ми изпадне ще смена и на другия голф моста,колко му е ......... :wink:

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Вто 06 ное 2007 22:47

ivkata написа:
kam_tod написа:Аха, може и да пробвам, да видя за какво са му на 1.6 бензин задни дискови спирачки, че аз си нямам такива...
Ми колега какво чакаш..... :wink: Почти всеки ден правя сравнения в спирането на двата голфа който притежавам(единия по стечение на обстоятелствата се сдоби със задни дискови спирачки),и трябва да ти кажа че разликата е ОГРОМНА :shock !Този с барабаните все едно че няма спирачки!!! Да си призная не очаквах такава фрапираща разлика ,но я има!!! :heeeavy metal Ако ми изпадне ще смена и на другия голф моста,колко му е ......... :wink:

Колега, въпроса беше риторичен, ама нейсе, нали се включи и регистрира едно мнение повече.

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Вто 06 ное 2007 22:53

kam_tod написа:Колега, въпроса беше риторичен, ама нейсе, нали се включи и регистрира едно мнение повече.
Ако мислиш че е за мненията сравни бройките ни според регистрацийте ........ :wink: Не искам да се заяждам,ако искаш заповядай някой път ще ти дам да пробваш и двете коли,между другото дотогава тази с "тунингования" заден мост ще премине на 256 мм предни дискове ,така че разликата трябва да стане още по фрапираща! :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”