Регулируеми фарове за поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
toshe_todor
Автомобил:
Двигател:

Регулируеми фарове за поло

Мнениеот toshe_todor » Нед 04 ное 2007 0:42

Здравете фенове на POLO. Аз имам едно поло 90г на което имам опция да си регулирам фаровете. До тук добре обаче едното моторче ми липсва, а по моргите или в магазин като питам за моторче и като им кажа за поло си мислят, че ги бъзикам, защото полото от тази година нямало такава екстра. Та въпроса ми някой продава ли или поне да има идея от къде да си намеря моторче. Благодаря предварително

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 04 ное 2007 13:42

Очевидно екстрата е добавена и не е фабрична...
Ако е така, най-добре свали въпросният компонент и виж там сериен номер, производител и тн. като информация. Когато установиш произходът на чарка вече може и да започне търсенето на нов ;)

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Нед 04 ное 2007 17:43

Моето беше 91 година и фабрично си имаше такива машинки. Помня ,че преди време бях мернал някой да продава и ,че цената им беше 30 лв -бройката. Обаче беше отдавна и не съм сигурен ,че даже беше някой от форума. Чесно казано аз никога не ги ползвах и тази екстра за мен беше безполезна

toshe_todor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toshe_todor » Нед 04 ное 2007 17:46

Аз подадох запитването за фаровете, но не бях видял, че профила на брат ми е ективен и затова въпроса е с неговия ник. Очевидно е, че не е добавяно от някой си, а че е оригинално. За да не стане грешка моето поло е купе и е с правоъгълните фарове.

biboz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот biboz » Нед 04 ное 2007 17:51

Пак не видя, че профила на братми е бил зареден. Това е моя ник. Да ти кажа честно ако го опрявя този проблем с фаровете не знам дали ще се възползвам от тази екстра, но ме дразни, че нещо в колата не ми работи. Много ще съм ти благодарен, ако успееш да се сетиш от къде си си намерил моторчетата

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Нед 04 ное 2007 17:56

Не, не ,аз си ги имах в колата фабрично (да, за полото с правоъгълните фарове става въпрос) Просто си спомням ,че някой продаваше такива и цената им

п.п. Що не провериш на тези местенца ? : http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1680

biboz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот biboz » Пон 05 ное 2007 16:23

Мерси много за линка, обче съм ги провирил всички по- известни морги и някой не толкова известни. За мое огромно съжаление нямаха. Даже някои си мислеха, че ги бъзикам, защото за пръв път чували за това

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Вто 06 ное 2007 0:36

Разбира се в краен случай винаги остава опцията да провериш в Ауто + или като най-краен вариант в Юнитрейд X.

biboz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот biboz » Вто 06 ное 2007 19:17

Ауто + толкова ги обичам, че просто няма на къде. Имах преди еднго G60 и ибях спукал един въздуховод. Отивам за да видя колко струва нов, а някъкъв там ми вика, че кола с турбо и интеркулер на бензин няма и, че колата ми е дизел. Просто останах без думи. А юнитрейд сигурно ще имат ама ще ми съдерат 2-3 кожи :). Остават само моргите. Докато не изпадне нещо ще търся, ако не здраве да е :)

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Вто 06 ное 2007 19:32

biboz написа:Ауто + толкова ги обичам, че просто няма на къде. Имах преди еднго G60 и ибях спукал един въздуховод. Отивам за да видя колко струва нов, а някъкъв там ми вика, че кола с турбо и интеркулер на бензин няма и, че колата ми е дизел. Просто останах без думи. А юнитрейд сигурно ще имат ама ще ми съдерат 2-3 кожи :). Остават само моргите. Докато не изпадне нещо ще търся, ако не здраве да е :)

Според мен преди да си правиш прибързани заключения е разумно да провериш наличността и цените на вносителя (просто за информация ако не за друго).
За Юнитрейд ще ти кажа само, че когато ми счупиха корекционния болт на фара едно, че не намерих никъде и второ в моргата в която намерих ми искаха 50 кинта за целият фар с механизма, щтипките и всички болкуци към него.
От Юнитрейд си закупих каквото ми трябваше само за 7,50 и ме хвана яд, че цял месец се разнасях да търся под вола теле вместо да бях завъртял едно телефонче до магазина да ги питам :)

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 06 ное 2007 23:34

машинките са абсолютно еднакви като и за Г2, пасат.. прочее..
на фара си има предвидено място..
така че вземаш 2 ра злоупотреба и свиркаш...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”