DVD плеър
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
За цената съм съгласен грешката е моя ,но несъм съгласен че няма да се събере на мястото на плеера тъй като под него или над него има празно място където има нещо като жабка която се маха и плеера като се махне се освобождава място за DVD-то което си върви с декоративна решетка която като се сложи си става досущ оригинално 

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Използвам AVH-P5900DVD, т.е. втората сФирка на която си се спрял - машината е страхотна като главно устройство. (можеш да видиш в гараж-а ми какво командва, въпреки че още не съм сложил камера и тунер)
Лошото е, че модулите които се купуват допълнително са си бая пара - Bluetooth - 350 лв; камера за задно виждане - 650 лв; тунер - 600 лв ... навигацията не съм я гледал, защото си имам една фабрична в колата и една в PPC-то.
Друг недостатък е големите му претенции при просвирване на DivX - чете само DivX и никаква друга компресия и то само до версия 6.1.
Със субтитрите се справя само със .srt, но това си е и написано в упътването му - изтегли го от сайта на Pioneer и чети преди да решиш да купуваш.
Иначе още веднъж казвам - като главно управляващо устройство е много добро и може да командва практически всичко
Звука е страхотен - там коментар изобщо не искам да правя - филтри, еквилайзери работят перфектно.
И най-важното при такива машини - МЕХАНИКАТА е много стабилно направена (пу пу)
Лошото е, че модулите които се купуват допълнително са си бая пара - Bluetooth - 350 лв; камера за задно виждане - 650 лв; тунер - 600 лв ... навигацията не съм я гледал, защото си имам една фабрична в колата и една в PPC-то.
Друг недостатък е големите му претенции при просвирване на DivX - чете само DivX и никаква друга компресия и то само до версия 6.1.
Със субтитрите се справя само със .srt, но това си е и написано в упътването му - изтегли го от сайта на Pioneer и чети преди да решиш да купуваш.
Иначе още веднъж казвам - като главно управляващо устройство е много добро и може да командва практически всичко
Звука е страхотен - там коментар изобщо не искам да правя - филтри, еквилайзери работят перфектно.
И най-важното при такива машини - МЕХАНИКАТА е много стабилно направена (пу пу)
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
DiMiTaR_k написа:Еми като гледам коментарите за сега ще се въздържа да си купя ДВД и ше си взема едно хубаво плеърче с МП3.Благодаря на всички за мненията.
Аз за това се въздържам за сега и 6те си търся качествен монитор с тъч скрин, и слагам едно PC в колата и съм готов. Така се решават всички проблеми със скъпа перифери.
Прочети тук и ще видиш че е по-добрия вариант http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=27319
- vladikk
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте съфорумци!!! Понеже се заглядах в заргожора които провеждате и реших и аз да се включа. Преди време жибях в САЩ и от там ми доиде идеята за ДВД в колата,но за мое съжаление не я осъществих. ТАКА това не е важно,но искам да дам една информация на колегата DiMITaR_K. Има комбиниран плеър НА "JANSEN" за 500$ с МП3,ДВД и тнт.......Аз в САЩ сам ползвал такъв плеър и бях мн доволен.Параметрите са почти същите като тези на ПАЙНЕРА, но цената е доста по-добра!!! а доставката е около 100$. Плащането става с кредитна карта и е лесно. НАДЯВАМ СЕ ДА БЪДА ПОЛЕЗЕН!!!!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”