Автотапицер?!?!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 24 авг 2005 18:04

KILLER GTI написа:аз ако имах идея за такуж салон вече щеше да е на моита кола!!!!
за да не се обуркваш повече,
линковете които съм дал са на г3 ГТИ 8в, само те са с този салон с цветните ленти има (жълти , зелени , сини, червени и можеби други разцветки които аз не съм виждал!!! какувто е цвета на линийте такув е и цвета на конците на волана и ск. лост)
и така за тез които не знаят ,
Голф 3 гти 16в 97г се различават от другите по следните работи, имат бели километражи, 16'' ББС, червени спирачни апарати, 288мм предни дискове с две цилидърчета ( другите с 280мм и е цилиндърче), топката на ск.лост е с надпис ГТИ, седалки с надпис РЕКАРО, прекусвача на оборотите е на 7000рпм (на другите е 7500рпм), и още други .....
твоита кола има всичко това но не и салона за които стааа на вупрос!!!!!!!!

мерси за пълната информация сега вече зацепих.лошото е че не съм го знаел по рано и ме хваща яд......

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Пет 26 авг 2005 0:03

няма защо,
но да беше попитал някои по разбиращ да ти каже ква е разликата в 97г. не че много хора знаят, ама аз сум си голфаджия от краи време независимоче имам и БМВ!!

Потребителски аватар
Nasko Lechev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nasko Lechev » Пет 26 дек 2008 20:57

колеги,имам оригинален бежов кожен салон,но се протри на шоф.място/на височината на кръстта/от едната/лявата/страна.
Получи се една дупка от около 2см,която ще почне да расте.Искат да сменят цялото парче-120лв за около 30см.
Но малко по-нагоре е air-bag,a и ми предлагат изкуствена кожа и то не същия цвят.Какво да правя?Казаха ми че в Германия ги
мажели с нещо и ставали /дупките/ като оригиналната кожа.Някой чувал ли е нещо подобно?Очаквам всякакви съвети...

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”