Едва забележим теч в краката ми.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Едва забележим теч в краката ми.

Мнениеот slavi ivanov slavov » Вто 06 ное 2007 23:05

Здравеите, тече ми лекичко, едва забележимо,по колонката долу (или както там се нарича),за шофиорското място става вцпрос, значи като седнеш от ляво в краката ти колонката, от вьншната страна са пантите на вратата, интересното е че там са и бушоните малко по в дясно.Като чета из тьрсачката разбирам че става вьпрос за запушени канали за оттичане.Ако може някои да ми каже каде точно са каналите под пласмасата и с какво точно се почистват, в смисьл с прьчица ли или нешо друго.Колата е голф-3. Краиния резултат мокра стелка.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 06 ное 2007 23:07

Имаш ли шибидах? :roll:

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Вто 06 ное 2007 23:10

Няма, но тече долу .

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 07 ное 2007 12:04

И на мен ми тече по същия начин и не мога да го хвана от къде е :dontknow:

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 07 ное 2007 12:26

Stefan написа:И на мен ми тече по същия начин и не мога да го хвана от къде е :dontknow:

дупките за жилата отпред :idea: при мен от тях беше

Потребителски аватар
svetoslav_sp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetoslav_sp » Сря 07 ное 2007 15:24

Колеги, при също имаше такъв теч и се оказа скъсано гумено уплътнение при жилото за километража точно там дето влиза в купето. Махнах старото и уплътних отвора със силикон - върши страхотна работа и край на течовете. Добре е да се прегледат и всички останали гумени уплътнения през които минават кабели и жила :D

mikeetschi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mikeetschi » Сря 07 ное 2007 19:00

Имаш ли дупка в ляво за антена-при мене до капака имах махната антена и зееше дупчицата запълних я със силикон и теч изчезна инаше като ходя на явто мивк и след това след като дам рязко газ ми се изсипваше вода на краката.Провери може от там да е.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 07 ное 2007 20:39

Не е от жилото на километража, гледал съм го а и там няма от къде да отиде вода :roll: При силен дъжд от ляво се мокринад педалите а от дясно капе точно където е моторчето за парното :dontknow: Под кората на чистачките е сухо, тъй като водата си се отвежда от тази кора в отточните дупки, които са отпушени и около филтъра на парното също е сухо :?

scorpio4775
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scorpio4775 » Сря 07 ное 2007 22:19

Не съм имал такъв проблем, но може просто канала за отичане на водата който се намира отляво на шофьора да е запушен.Успех

Потребителски аватар
tns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tns » Чет 08 ное 2007 12:44

колегата е прав провериси каналите за отвеждане на водата в отсега на мотрчето на чистачките в ляво и дясно при мене този проблем се оказа от там.Успех.

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Пон 12 ное 2007 9:11

Вчера в големия дьжд , влезе доста вода, проверих каналите за изтичане,добре са (текьт както трябва не са запушени), гледах и за жилото на километража, всичко си е там, оригинал. Остана версията за преден прозорец да отметна но утре , и ще ви пиша пак, ще го реша проблема, ако има други предположения пишете. Шибедах няма пак казвам. :cry:

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Пон 19 ное 2007 11:02

Здравеите пичове, течьт отсранен.Отхвьрлих всичките версии които изчетьх вьв форума, но уви пак си течеше. Започнах пьрво от дренажите за изтичане от преде под пластмасата на стьклото не е от там течяха си нормално. Второ провериха жилата кьдето влизат в купето силиконираха ги , не е от там продьлжи да си тече, Трето почнаха да оглеждат предното стькло(това става в сервиза на фолсваген АУТОТРЕИД), с пистолет за топьл вьздух започнаха да го обдухват по упльтнението кьдето е лепено стьклото, вика ако е от там , кьдето влиза водата ще се изпоти но не беше и от там. И в краина сметка вьртят се две маисторчета около колата и не могьт да разберьт какво става. След всяка маниполация от горе изброените се кара колата в едно друго хале и се прьска на паро струика и тече и тече, от бушоните от лявата страна. Извикаха едно бригадирче тяхно(момчетата вдигнаха рьце ,не могьт да разберьт от кьде е), доиде то гледа , оглежда и забеляза че всичките стькла на колата са 95г , само предното е 96г. вика има нещо тука, сваляите таблото цялото. И заека изкочи. Колата явно е претьрпяла някакьв удар през битието си и макаронаджиите като са я правели от лявата шофиорска страна гредата кьдето ляга стьклото и калника отстрани остава с 1см отворена и от там тече ама тече оргинал.Иначе и пускаха някакви льчи на среща и не видими за човешкото око за други кривини след Италианския ремонт :evil: , няма всичко си и е наред. Прибраха разтоянието с някаква машинка силиконец и теча спря и колата я вкараха в някаква камера на 70 градуса и чак изьхна. Стана два дена е вали дьжда на вьн няма грам водичка.ДОВОЛЕН, ПРОБЛЕМА РЕШЕН. И забравих да спомена наи важното отивам на касата 64 Бьлгарски лева :shock (колата седя при тях ден и половина),по наи бьрзия начин вьз, викам да не е станала някаква грешка ,само вика 5 минутки фактурата ви ,викам не не неми трябва фактура и така.ПРОБЛЕМА РЕШЕННННННННН.

mirek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mirek » Сря 09 яну 2008 12:58

според мен е от радиаторчето на парното или маркуча които влиза в него

Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Сря 09 яну 2008 16:52

mirek написа:според мен е от радиаторчето на парното или маркуча които влиза в него

Колегата пише че си е решил проблема. Темата е от преди 2 месеца. А пък ако не беше го решил сигурно щеше да пише след това. :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”