аз едно не мога да разбера, след като комисията им направи проверка и ги е посъвтвала разни компании, чиито цени са по-ниски
защо се притеснявате да изберете по-евтин вариант?
явно е проверено, че може да платят недай си боже ако се случи инцидент
Цени на гражданската за 2008 - минути за реклама
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:Буфи, реклама ли правиш
Да, Санто е обещал да черпи пържоли ако помогна за намиране на клиантела...

Сега сериозно - просто съм наистина доволен от бързото и безпроблемно разрешаване на проблема след ПТП-то. Такова отношение съм срещал само тук в Германия, в Бг съм свикнал да ми се казва "Ама неможе така, трябва тва и онова да направите". А тез от дженерали само казаха: "Изпратете ни всички документи, ние ще ги препратим на немските органи и от там нататък няма да се занимаваме ние и вие няма да бъдете обезпокояван за нищо повече". Е така и стана...и всичко с едно единствено телефонно обаждане. Кво да ти кажа Пи, всеки сам си решава....30-40 лв повече или по-малко не са от решаващо значение, за мен е важно всичко да минава бързо и точно в случай на проблем. Я се замисли, ако ми кажат "Ами трябва някой да дойде да подаде лично документите". Започва се едно нагласяне на графиците на роднините - па кой може да отиде, па всичко ли ше занесе, па дали е упълномощен, па дали нема да го върнат....номера от селски вечеринки. Не мерси! Ако трябваше да се ходи лично първо се губи време, второ са излишни нерви. Аз съм при дженерали, вие сами си правете за вас сметката. Все пак те са ви под ръка - но за мен няма друга алтернатива. И за капак - единствения застраховател на който съм виждал филиал в Германия е точно Дженерали...тва ми казва само едно - ЗАСТРАХОВАЙ ПРИ ДЖЕНЕРАЛИ

- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
oSViRePql написа:Всеки си има лично мнение
Защо, да не би теб да са те удряли застраховани в Лев Инс и да си получил пари навреме и достатъчно?
То не е номера да си направиш най-тънката застраховка и утре като праснеш някой колега, да му се разкаже играта, докато си вземе парите! Такива компании трябва да ги затварят, ама ще им се стъжни де

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
добре бе....се едно ако стане 200 лв нема да я платите? Ше спрете да карате? А не на мене тия
колкото аз ше слезна толко и вие....я на вноски, я на куп с пари на заем - все някак си ще се скалъпи и пак една година ше се кара. На следващата зима пак ше нададе някой вой и така....и пак ше се карат. Ако стане 1000 лв тогава ше окапат доста хора, ама до 500 все някак си ше се намират пари от повечето хора си мисля.

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
кажи колко е в ГерманияbuFka написа:добре бе....се едно ако стане 200 лв нема да я платите? Ше спрете да карате? А не на мене тияколкото аз ше слезна толко и вие....я на вноски, я на куп с пари на заем - все някак си ще се скалъпи и пак една година ше се кара. На следващата зима пак ше нададе някой вой и така....и пак ше се карат. Ако стане 1000 лв тогава ше окапат доста хора, ама до 500 все някак си ше се намират пари от повечето хора си мисля.

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:oSViRePql написа:Всеки си има лично мнение
Защо, да не би теб да са те удряли застраховани в Лев Инс и да си получил пари навреме и достатъчно?
То не е номера да си направиш най-тънката застраховка и утре като праснеш някой колега, да му се разкаже играта, докато си вземе парите! Такива компании трябва да ги затварят, ама ще им се стъжни деМисля, че съдебните разноски ще са доста по-солени от обезщетението, което ще изплатят някой ден
За щастие не са ме удряли и дано не ми се случва... Аз съм си доволен и застраховките си ми излизат много тънко (няма да обяснявам защо) Вчера питах и ми казаха че засега няма да има увеличение само 11.40лв към сегашната цена

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”