здравейте
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
здравейте
значи от скоро съм горд собственик на VW GOLF 3 и имам някои въпроси.1защо като е студен мотора скоростите влизат плавно а като загрее пак влизат ама нещо скърца много дразнещо от долу на лоста.2и като0 въртя волана на място или с ниска скорост нещо скърца на гума.от доста време чета във Вашият форум и виждам че си разбирате от колите.п.п много съм доволен от голфчо и от разхода вече е и с газово
.ако темата е за друг раздел преместете я! голфчо е 92г. 1.8 75 кончета

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: здравейте
дзвера написа:значи от скоро съм горд собственик на VW GOLF 3 и имам някои въпроси.1защо като е студен мотора скоростите влизат плавно а като загрее пак влизат ама нещо скърца много дразнещо от долу на лоста.2и като0 въртя волана на място или с ниска скорост нещо скърца на гума.от доста време чета във Вашият форум и виждам че си разбирате от колите.п.п много съм доволен от голфчо и от разхода вече е и с газово.ако темата е за друг раздел преместете я! голфчо е 92г. 1.8 75 кончета
1.Смяна на маслото на скоростната кутия
2.Смазване на шарнирчетата на лостовата ситема на скоростите(силиконовите калпачета се махат,слагаш малко графитна смазка и ги поставяш отново,капваш малко хипоидно масло в основата на лоста-естествено вдигаш маншона в купето

3.Смяна на ремък на хидравликата на волана ...и по принцип никога не давай завой до откат защото страшно обременяваш хидравликата...
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: здравейте
внимаваи само да не ги счупиш .първо ги откупчаваш и полсле ги махаш от щангичките-говоря за шарнирчетатаjoker написа:дзвера написа:значи от скоро съм горд собственик на VW GOLF 3 и имам някои въпроси.1защо като е студен мотора скоростите влизат плавно а като загрее пак влизат ама нещо скърца много дразнещо от долу на лоста.2и като0 въртя волана на място или с ниска скорост нещо скърца на гума.от доста време чета във Вашият форум и виждам че си разбирате от колите.п.п много съм доволен от голфчо и от разхода вече е и с газово.ако темата е за друг раздел преместете я! голфчо е 92г. 1.8 75 кончета
1.Смяна на маслото на скоростната кутия
2.Смазване на шарнирчетата на лостовата ситема на скоростите(силиконовите калпачета се махат,слагаш малко графитна смазка и ги поставяш отново,капваш малко хипоидно масло в основата на лоста-естествено вдигаш маншона в купето)
3.Смяна на ремък на хидравликата на волана ...и по принцип никога не давай завой до откат защото страшно обременяваш хидравликата...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”