Странно прекъсване при високи обороти Golf 2 1.8 Syncro
- milenski
- Автомобил: Golf MK2 SYNCRO
- Двигател: GX 1987
- Контакти:
Странно прекъсване при високи обороти Golf 2 1.8 Syncro
Карам Голф 2 GX1,8 Syncro. На прибиране от морето взе да ми прекъсва на обороти над 3500. Отначало беше рядко после зачести. По едно време направо си угасна. След това естествено няма палене. Затърсих проблема и стигнах до извода че е от таблото с бушоните и релетата. Установих че при подаване на + към бушон номер 5 почти винаги пали. след това си работи без грижи. Е естествено прекъсването при около 3500 оборота се появяваше но не винаги а все по-рядко. Прибрах се до София и всичко си стана номрално. И палене сутрин и доколкото можех да тествам оборотите над 3500. Преди няколко дни взе да ми мирише на изгоряло и след разглабяне на таблото установих че бушон 30А който се намира над реле 78 (не го и знам за какво е точно) се беше стопил?!?!?!. Смених го но с 20А защото нямах 30А. Пак започна да прави номера с паленето когато е без подаден + към бушон 5. Но и това му "размина". Днес както си карам и угасна. Отново няма палене и пак системата с +. запали и угасна веднага. Установих че бушон 5 е изгорял. смених го и си запали и никакви проблеми. Въпроса е че ме е шубе да изляза извън софия за да не ме остави някъде. чудя се вече къде точно да диря проблема който ту го има ту го няма
може би ако знам за какво служи реле 78 ще ми е по ясно.... Някой има ли идея и патил ли е нещо подобно?

- milenski
- Автомобил: Golf MK2 SYNCRO
- Двигател: GX 1987
- Контакти:
Ами намира се на такова място че неможе да се види при сваляне на вратичката с бушоните. По-нагоре се намира и се вижда като се свали цялата кора. Този 30А се намира точно над това реле. На капака на бушоните няма описание за тези бушони и релета
Колата иначе продължава да върви и не мерише на изгоряло ама просто несъм спокоен. Има нещо гнило да му се невиди....... Нямам крузи контрол. Само MFA имам което е на чистачките бутона. Ламбда сонда как да разбера дали имам? Поне лампа на таблото за такава екстра нямам.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”