Честито....машинката изглежда много компактна и мощна!
От утре съм горд собственик на това:
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Последна промяна от baTkoTo на Сря 07 ное 2007 23:52, променено общо 2 пъти.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Еми то екстрата му е, че е малко
За тез пари толкова малко няма
Иначе уиндоус му се слага точно за час, даже вече от нетърпение си изтеглих всички драйвери и чакам.
Иначе за работa, 4ГБ + още 4ГБ във кард-рийдъра събира 100% всички необходими програмки - XP; Office; кодеци, антивирусни, та ще останат поне 2-3 ГБ за документи
Ще му бодна и още една 512-ка РАМ (около 40 лева) и съм уреден в живота. В офиса ще си го ползвам с външен монитор и клавиатура, а извън - мушкакш във вътрешния джоб на сакото и си
Има орязани версии на XP, които се събират на 1CD
Иначе за работa, 4ГБ + още 4ГБ във кард-рийдъра събира 100% всички необходими програмки - XP; Office; кодеци, антивирусни, та ще останат поне 2-3 ГБ за документи
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Еми то екстрата му е, че е малкоЗа тез пари толкова малко няма
Иначе уиндоус му се слага точно за час, даже вече от нетърпение си изтеглих всички драйвери и чакам.
Иначе за работa, 4ГБ + още 4ГБ във кард-рийдъра събира 100% всички необходими програмки - XP; Office; кодеци, антивирусни, та ще останат поне 2-3 ГБ за документиЩе му бодна и още една 512-ка РАМ (около 40 лева) и съм уреден в живота. В офиса ще си го ползвам с външен монитор и клавиатура, а извън - мушкакш във вътрешния джоб на сакото и си
![]()
Като те гледам... Нещо си луднал доста
Иначе си прав аз Асус много ги почитам и 600 си е супер дори даже се прецакват
Защото нали както знаем всичко малко и практично е скъпо а това е малко практично и евтино
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мусурски, супер е машинката, ама можеше и по-добре да е!!!
http://www.engadget.com/2007/11/05/newe ... ce-of-one/
http://www.engadget.com/2007/11/05/newe ... ce-of-one/
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поздравявам те за избора, уважавам марката Асус за ноутбуци
имах един работеше неуморно като вол, това че е с толкова малък екран е най-голямото му предимство.
Винаги съм казвал че колкото по малък е лаптопа толкова по ценен е
Аз съм с един Хюлет пакард 14" март 2007 / 2коре дуо 2гхц 4мб Кеш и 2 ГБ Рам, 160 хдд/ дадох маса пари за него и не съм очарован, а даже ги намразих повече.
Когато си го купувах направих компромис за да спестя пари понеже любимите Вайота ми идваха на 3800$ ама май трябваше да си купя Асус
.
Едно малко Вайо 10" мисля, че щеше да ти отива много, нали се сещаш за кои говоря
ама пък за цената там не ми се мисли
. Ползвах такова Вайо в бг и беше лудница 
имах един работеше неуморно като вол, това че е с толкова малък екран е най-голямото му предимство.
Винаги съм казвал че колкото по малък е лаптопа толкова по ценен е
Аз съм с един Хюлет пакард 14" март 2007 / 2коре дуо 2гхц 4мб Кеш и 2 ГБ Рам, 160 хдд/ дадох маса пари за него и не съм очарован, а даже ги намразих повече.
Когато си го купувах направих компромис за да спестя пари понеже любимите Вайота ми идваха на 3800$ ама май трябваше да си купя Асус
Едно малко Вайо 10" мисля, че щеше да ти отива много, нали се сещаш за кои говоря
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”