Текстове за добро настроение
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Сиромахов,ти да не правиш някое журналистическо изследване...После да не станем герои на твои статии от рода на:,,Автофорумите и еректилните дисфункции при млади джигити'',''Автофорумите и връзката между цицоманията,едиповия комлекс , хомосексуализма и голфа'',''Технически форум -техники за онаниране по време на шофиране''...иначе ме кефи тва дето пишеш...и ще се радвам и аз да поостанеш за по-дълго...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
браво Иво, знам го твоя сайт от много време, но уви изчетох всичко там и се посмях ...добър си. Не защото работиш за шоуто което не гледам от доста време а защото просто си добър
надявам се като разгледаш форума да разбереш защо фолксвагенологията е основополагащата идеология в шизофренията на автоманиаците .... за жалос и при нас има много и всякакви твари, но какво да се прави това е обществен форум
в интерес на истината ако направиш размишление в твой стил за форумното творчество ще е интересно поне за мен ...щото както навсякъде и в тази област сме в пубертета .... ама оня рецидивиралия
успех
надявам се като разгледаш форума да разбереш защо фолксвагенологията е основополагащата идеология в шизофренията на автоманиаците .... за жалос и при нас има много и всякакви твари, но какво да се прави това е обществен форум
в интерес на истината ако направиш размишление в твой стил за форумното творчество ще е интересно поне за мен ...щото както навсякъде и в тази област сме в пубертета .... ама оня рецидивиралия

успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
за тебе па без коментарhooligans написа:scuba написа:Луд на шарено се радва![]()
![]()
Сори, ама не се сдържах
е мерси![]()
![]()
![]()

http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... ge_id=6445

Луда работа

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sundy, и аз не си харесвам повечето текстове.
По-голямата част от нещата, които пиша, отиват директно в Recycle bin-a. Защото изобщо не стават за публикуване.
Към текстовете, които съм сложил в сайта, имам по-положително отношение. Общо-взето съм доволен от тях.
По принцип пиша бавно, редактирам много и все има някакви изрази или неуместни думи, които ме дразнят и не мирясвам, докато не ми харесат.
По-голямата част от нещата, които пиша, отиват директно в Recycle bin-a. Защото изобщо не стават за публикуване.
Към текстовете, които съм сложил в сайта, имам по-положително отношение. Общо-взето съм доволен от тях.
По принцип пиша бавно, редактирам много и все има някакви изрази или неуместни думи, които ме дразнят и не мирясвам, докато не ми харесат.
- sundy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ееее, няма база за сравнение даже... ти пишеш на съвсем различно ниво
- мнооого над любителското, което бях постигнала и от което се отказах (най-вече поради мързел - именно защото не ми харесваше звученето на написането и ми "дрънчаха" разни неточни думички които разваляха общата "мелодия", но ме мързеше да поправям, изпипвам и преписвам на ръка... та директно в коФътЪ за бУклУк
) Сега се замислям дали нещата нямаше да се развият по малко по-различен начин, ако имаше компютри по времето на буйната младост на моята Муза
Едва ли, но поне нямаше да се оправдавам с мързел
Както и да е, пак се отплеснах - радвам се, че открих сайта и текстовете ти и се надявам да има още такива, над които да се посмеем и замисляме 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”