Г3 удар в бордюр

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Чет 08 ное 2007 22:28

и аз ще мина почти по същия път за ремотна деиснот... Само че аз ударих една шахта... Колкото и странно да ви звучи ама я ударих точно там кадето се захваща носача за магарето... Дано не се налага да сменям цялото магаре..... Иначе носача струва 43лв чисто нов.. Купих си и нов шарнир за 16лв и мисля да сменя също тека и кормилния накраиник които е 13лв.... Пак добре че карах бавно но пак си имаше поражения... 1 седмица съм без кола за да си спестя парите за работата... Ще мия прави 1 познат...... Лека и безвариина зима пожелавам на всички и на мене си : :wink:

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 08 ное 2007 22:41

empaher написа:и аз ще мина почти по същия път за ремотна деиснот... Само че аз ударих една шахта... Колкото и странно да ви звучи ама я ударих точно там кадето се захваща носача за магарето... Дано не се налага да сменям цялото магаре..... Иначе носача струва 43лв чисто нов.. Купих си и нов шарнир за 16лв и мисля да сменя също тека и кормилния накраиник които е 13лв.... Пак добре че карах бавно но пак си имаше поражения... 1 седмица съм без кола за да си спестя парите за работата... Ще мия прави 1 познат...... Лека и безвариина зима пожелавам на всички и на мене си : :wink:

Познато....аз си изхвърлих Фиат Уно-то след минаване през шахта и то с около 60-тина км/час...Магарето се сменя ако е изкривено.Ако удара е в нещо пред колата тогава се изкривява.Ако гумата падне в дупка много рядко се стига до изкривено магаре.Зависи си и от това,колко е запазено....имат навика да ръждясват че и да гният даже....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”