Има ли някакви особености при ваденето на датчика за километража (за да долея) и какво мога евентуално да прецакам ?
PitkataJoe написа:zdafii, не се впрягай толкова.Дали е колело, лагер или и двете се вижда като се отвори. Има разцепени скоростни кутии по моргите, по сервизите също имат, така че няма нужда от цяла кутия, все ще се намери колелце като за тебе
На сеатите и шкодите са подобни, пък и да не е баш същото не е толкова страшно. Първо виж какво е после ще се разбере. Успех
Маслото трябва да бъде пълна синтетика 75W90 задължително. За марката вече ти си избираш, колкото и хора да попиташ тук във форума, все различни марки ще ти кажат. Най-добре е от представителите на Шкода оригинално на VW, а защо от Шкода - защото е по-евтино при тях.zdafii написа:а какво масло трябва да исползвам vasstop? незнам какво е просто един маистор на голфове ми го дадеи нивото е добре проверявал съм го.
vasstop написа:Маслото трябва да бъде пълна синтетика 75W90 задължително. За марката вече ти си избираш, колкото и хора да попиташ тук във форума, все различни марки ще ти кажат. Най-добре е от представителите на Шкода оригинално на VW, а защо от Шкода - защото е по-евтино при тях.zdafii написа:а какво масло трябва да исползвам vasstop? незнам какво е просто един маистор на голфове ми го дадеи нивото е добре проверявал съм го.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта