Текстове за добро настроение
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vanu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
само не разбрах - каква е причината да се регистрираш тук, търсиш творческо вдъхновение или? Повечето неща в Слави идват от форумите и нета като цяло, 4 от 5 вица и истории, които разказва, зная как ще свършат. Я кажи - реално измисляте ли нещо, освен типичните шеги за политици или Лили Иванова, или копирате чужди сайтове и шоута, в Джей Лено също съм виждал неща, които са се появявали по-късно при Слави.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хитър си, Vanu, хитър си като цяло стадо лисици.
Веднага ме разконспирира и разкри пред целия форум подлите ми намерения
Регистрирах се тук само за да крада свежи лафове от твоите постинги, да ги пускам в шоуто на Слави и да забогатявам на твой гръб.
Такъв съм аз - крадец и плагиат!
Но аз отдавна паразитирам върху твоя талант. На сайта ми има текстове, в които съм откраднал цели пасажи от твои произведения.
Произведения, които ти не си публикувал никъде, защото гениите винаги са скромни.
Прости ми, Vanu!
Макар че дори ти да ми простиш, историята няма да ми прости...
Веднага ме разконспирира и разкри пред целия форум подлите ми намерения

Регистрирах се тук само за да крада свежи лафове от твоите постинги, да ги пускам в шоуто на Слави и да забогатявам на твой гръб.

Такъв съм аз - крадец и плагиат!

Но аз отдавна паразитирам върху твоя талант. На сайта ми има текстове, в които съм откраднал цели пасажи от твои произведения.
Произведения, които ти не си публикувал никъде, защото гениите винаги са скромни.
Прости ми, Vanu!
Vanu написа:само не разбрах - каква е причината да се регистрираш тук, търсиш творческо вдъхновение или? Повечето неща в Слави идват от форумите и нета като цяло, 4 от 5 вица и истории, които разказва, зная как ще свършат. Я кажи - реално измисляте ли нещо, освен типичните шеги за политици или Лили Иванова, или копирате чужди сайтове и шоута, в Джей Лено също съм виждал неща, които са се появявали по-късно при Слави.
А Тодор Колев кво да каже маниго баце Джей Лено ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Иво Сиромахов написа:Хитър си, Vanu, хитър си като цяло стадо лисици.
Веднага ме разконспирира и разкри пред целия форум подлите ми намерения![]()
Регистрирах се тук само за да крада свежи лафове от твоите постинги, да ги пускам в шоуто на Слави и да забогатявам на твой гръб.![]()
Такъв съм аз - крадец и плагиат!![]()
Прости ми, Vanu!
Охо, колегата е за комерса

-
- Автомобил:
- Двигател:
Иво Сиромахов написа:Хитър си, Vanu, хитър си като цяло стадо лисици.
Регистрирах се тук само за да крада свежи лафове от твоите постинги, да ги пускам в шоуто на Слави и да забогатявам на твой гръб.![]()
Прости ми, Vanu!
Не виждам кое ти пречи и без регистрация да четеш във форума ни.
Така че дерзай,кефиш ме!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Varbona написа:Иво Сиромахов написа:Хитър си, Vanu, хитър си като цяло стадо лисици.
Прости ми, Vanu!
Охо, колегата е за комерсаСандоо

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
нищой не се заяжда с негоTyan написа:не се заяждайте с човека ...не виждам да сте по добри в областта в която той се занимава ..както аз не давам някакви нинджи да ми дават акъл в области дето хич ги няма ..така и аз избягвам да давам акъл на профионалисти в областта на наномеханиката примерно

п.с. комерсяла е 15лв на месец

Може и спама да стане платен.Пускаш смс - и си спамиш 1.20.Тогава ще се видят кои са сериозните спамъри 

Последна промяна от reinhard на Пет 09 ное 2007 12:13, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”