bishop bishop bishop bishop bishop
Мойте саболезнования на последователите на заможния живот
останах ме без още една "ЛЕГЕНДА" в Българското общество bishop
ЧЕСТОТИ ОТИДЕ СИ ОЩЕ ЕДНА "ЛЕГЕНДА"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако можеше всичките на куп...
bishop
Добре, че наистина няма жертви. Явно е бил доста голям професионалист. Като този на Илия Павлов. Тия хора просто нямат нужда от бодигардове - сложат ли ги на мерника - и цяла армия не може да ги спаси..
Георги Илиев - да умреш с песен в уста и с мобилен в ръка!
bishop
Добре, че наистина няма жертви. Явно е бил доста голям професионалист. Като този на Илия Павлов. Тия хора просто нямат нужда от бодигардове - сложат ли ги на мерника - и цяла армия не може да ги спаси..
Последна промяна от ACCELERATOR на Пет 26 авг 2005 9:37, променено общо 1 път.
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:Ако можеше всичките на куп...
bishop
Колега не е много готино да се говори така защото той може да е бил любим човек за много хора и независимо от свичко да е помагал когато трябва

- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мисля че го казах вече "ЗА НЯКОИ" не съм казал за всички , то е ясно че пълно щастие няма , неможе да сме "Богати и здрави" , а не "Бедни и болни" СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ПОЧНАХ ТЕМАТАbiol написа:особено люим
даи паметник да му вдигнем
питаи тези които са яли бои и са давали парите си щото иначе a boi de bishop куршум мамицата му
не ми говори особено за коли кражби и обичания от всички рекет наречен каско за кражба т.н.
е дано по скоро ги изтрепат всичките само дано няма невинни
Последна промяна от dulag на Пет 26 авг 2005 10:01, променено общо 1 път.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dulag написа:ACCELERATOR написа:Ако можеше всичките на куп...
bishop
Колега не е много готино да се говори така защото той може да е бил любим човек за много хора и независимо от свичко да е помагал когато трябва
И Хитлер е бил любим на цял народ, и все още е любим на някои хора, И КАКВО ОТ ТОВА?! И не виждам какво толкова съм казал. Да, наистина много ми се иска всички мафиоти в България ако не мъртви, то поне да са в затвора, защото ако не бяха те, сега щяхме да сме на съвсем друго дередже. А заглавието на статията не съм го измислил аз, но в крайна сметка си е точно така. Както живя, така си и отиде.
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
БЕ не го познавам лично незнам що за човек е бил. "Клюна " ми беше почти съсед така на пръв поглед готин човек ма кой знае да не му влезеш в мерника или пък да му бръкнеш в джоба. Общо взето тия хора сами си избират съдбата и това е реалния им завършек . А пък да не говорим и те сигурно що майки са разплакали даже аз лично бих освиткал двама, трима щото ги знам каква измет са.
P.S.Един детка ми каза една поговорка навремето " До всеки куп има трап "
P.S.Един детка ми каза една поговорка навремето " До всеки куп има трап "
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:dulag написа:ACCELERATOR написа:Ако можеше всичките на куп...
bishop
И Хитлер е бил любим на цял народ, и все още е любим на някои хора, И КАКВО ОТ ТОВА?! И не виждам какво толкова съм казал. Да, наистина много ми се иска всички мафиоти в България ако не мъртви, то поне да са в затвора, защото ако не бяха те, сега щяхме да сме на съвсем друго дередже. А заглавието на статията не съм го измислил аз, но в крайна сметка си е точно така. Както живя, така си и отиде.
ХАХАХАХАХАХАХАХ зезнам защо реши че трябва да се оправдаваме с тях и те си имат тяхната вина но не и за състоянието на Държавата ни . В всяка държава има такива като нашите "МУТРИ" , но не съм забелязъл да са толкова зле

Не го знам колко добър е бил ама колко лош май виж всички знаеха.Имаше една приказка на Реймънд Чандлър - "НЯМА ЧЕСТЕН НАЧИН ДА СПЕЧЕЛИШ 100 МИЛИОНА ДОЛАРА" - това е!
п.с. тоя филм от който ми е аватара е доста смислен на тази тема препоръчвам го на всички! The Boondock Saints се казва.
ама много ми е кеф че го гръмнаха ей
п.с. тоя филм от който ми е аватара е доста смислен на тази тема препоръчвам го на всички! The Boondock Saints се казва.
ама много ми е кеф че го гръмнаха ей

Последна промяна от daemon на Пет 26 авг 2005 10:54, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”